Přejít na obsah

TENIS


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 447
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Joo, to sme na tom stejne, ja to mel od utlyho veku doma porad a Ivan Lendl byl muj hrdina, pak uz samozrejme, Andree agassi, Sampras, presne jak pises, kdyz koncil Andree, nastupoval jako mladinkej Roger... nerikam ze tam dnes nejsou nastupujici talentovany tenisti, ale je jich fakt malo - zverev, thiem, coric, tsisipas, shapovalov, ale nejsou to osobnisti, nemaj takovou pokoru.. je to muj pohled, myslim ze nas ceka horsintenisovy obdobi..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neboj, neceka. Otrkaj se, vzdy to tak bylo. Sampras byl ostychavej chlapecek, Agassi floutek v kratasech cerne barvy, dlouhejch vlasu a nausnice a jak jim to pak slo :-). Jen ten McEnroe zustal howado namysleny neustale :-).

Fakt bych strach nemel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad mas pravdu..Jiank Pete je stydlivej dodnes, kdyz ho vidis na naky akci pozvanyho, porad to je on stejne vykukanej, ale tenis mel perfektni;-) Andree neskutecnej srdcar, toho sem miloval, jeho knizka Open, skvely, ten jeho pribeh je fakt nadhernej!

Mc Enroe mas recht, taky ho nemusim dodnes, ale na druhou stranu to byla osobnost a jeho zapasy s connorsem a lendlem se navzdy zapsali do historie... nadhera

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne :-), hele Borg byl psi cumak, ja ho videl kdyz tu hral na Stvanici- byl to klucik ( ja skoro capart :-)), vyjukanej, nuda, na tenis se nedalo koukat ( strojove presnej ), bez emoci.

Agassiho jsem mel moc rad, jak hral v cernejch kratasech "bilej" sport :-), "skoncil" u me, kdyz zacal chodit s Grafovou a vzal si ji ( ja ji tajne miloval ) a on mi ji prebral :-).

On fakt nekdo vyplave- odobne Nadala ci Djokovice vubec nemusim, u me je jednicka Roger.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borg takhle pusobil navenek ale uvnitr byl hodne plachej a citlivej a prozival to hodne, proto taky tak brzo skoncil, super je ten pamatnej zapas wimbledon s mcenroem, nezapomenutelny.mimoto bylo to i zfilmovany a celkem koukatelny.

Agassi a jeho pricesek kterej nosil, kdyz mu vypadavali postupne vlasy a v parizi shanel sponky aby mu ten pricesek nespadnul;-))

Steffi urcite super, ale ja mu svinsky zavidel brooke shields, to bylo dělo neskutecny;-))

Pro me byl vzdy Rafa a Roger, Delpo.. Djokovic proste driv hroznej herec , vychcan, chybi mi tam hrozne Murray, kluk bez talentu, kterej si to cely vydrel od zacatku.. wawrinka taky zmizel..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Vsak ano, souhlasim, take to byl muj prvni post, ze jak ji nemusim, tak se dnes ukazala jako velka Šampiónka.. o tom není pochyb. Kazdopadne jeji vylevy v minulosti na kurtu a kdyz ji nesla hra, tak ze se ji spatne dycha, pak ze je ji zima, pak teplo, herectvi, mateni soupere. To ja vazne nerad. Ale jak rikam je mlada a dozraje - bude to snad ok.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako taky sem fandil a holky to zvládly super, ale v životě sem neviděl labilnejsi pipku, než ta Siniakova. Takovej rozptyl se jen tak nevidí, nemohl sem to dokoukat, pac sem byl na nervy z ní. Ta bude ve čtyřiceti tahat nohu a slinu z pravého koutku vole.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...