Přejít na obsah

Ukaž svoje Laco


MejlaG

Doporučené příspěvky

Taky jsem pořídil memmingeny.   Čekám jen až si ucelím kolekci dostupných řemenů a pak nafotím možnosti.  Jako třebas přes bundu,  pod košilí atd.

Jsou sice v malé velikosti,  ovšem ta historická je tak trochu k ničemu.

Mě se sice lehce zpožďují,  ale to je dáno tím že je nosím na druhé ruce.  Když je korunka dolů, tak udělají neuvěřitelnou vt. do plusu za tři dny.

Jinak ten origo řemen je asi to nej. co jsem zatím doma měl.  Krasně měkký řemen s dobře udělanými nýty.  Jen ta cena mi trochu vyrazila dech.

A poznatek,   nato řemen je k tomu dost nevhodný.  Díky tvaru nožek,  musí velmi podcházet dýnko.  Je to dost na ouzko a kožený nato se mi tam ani nevešlo. 

Je to taková placka.   Naživo ovšem velmi sexy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 500
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No právě.  Jako takovou obsáhlou recenzi.  Na fotky jsem levej,  ale stará mi snad pomůže.

Fotit je jen někde položený ,to strácí tu podstatu použití.

Letecký bundy mám ( fanda a úchyl),  čekám jen na origo flígr řemen a překlápěčku do studených dnů.

Do auta je lepší  nosit přes bundu,  čiližto konec rukávu ( fandím usa,  paradox) není problém,  přes B3 jsem myslel dát dvě nata dohromady,  ale nezkoušeno, no a do města už jsem pořídil dva řemeny rios a čekám na tu překlápěčku.  Originál řemen si nechám na léto.

A ještě jsem pořídil černý origo řemen ,  jenže ne z řady replika a to je hnus velebnosti.  Spona je sice signovaná, ale nedá se sundat.  Divně to čpí,  mám ho jen do foroty.  

Takže jak sem psal výše,  až to zkompletuju, tak se pokusím udělat nějakou amatérskou recenzi na povznesení ducha hodinek Germany.

Dva nejvíc kopírované vzory světa .   Rolex submariner,  a Flieger uhr.  mustr. A a B.

A v chronoshopu jsem se přesně zhodl s Kubsonem že ve 42 vypadá líp A,  v 45 B.  Tam je ten áčkovej cifr takovej prázdnej.

O automatu jsem ani neuvažoval.  V práci odkládám a tak je pro mě manuál vhodnější.  A dobrej pocit při ranní kávě k nezaplacení.

Kamarádům jsem nakecal že to je seagull z číny, jinak by je trefil šlak co to stálo.  Mě ta cena přijde korektní.  Jo je to milášek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Hezký den.

Fotku sice nepřikládám-zatím ale na sklonku minulého roku jsem se stal majitelem Augsburgu 42.Mých prvních "velkých" hodinek.Poměrně dlouho mi trvalo rozhodování zda společenské,piloty nebo sportovnější potápky ale když jsem na stránkách Chronoshopu uviděl Laco ve velikosti 39mm bylo téměř rozhodnuto.K rozhodnutí si konečně "něco" koupit přispěl i fakt,že v sobotu 16.12.17 jsem byl na návštěvě v Praze a v Chronoshopu měli otevřeno.A jelikož jsem už jednou v Chronoshopu na čumendu byl tak jsem věděl do čeho jdu. Ochota poradit a přístup mladšího prodávajícího byl přímo ukázkový.Tak nějak si představuji přístup k zákaznikovi i přesto,že nekupujete hodinky za 100 litru ale "jen s Myiotou".

Na plato mi vyložil několikery Laca a najednou z 39mm to bylo 42mm-ideální  na mojí ruku i když  jsem si myslel,že mých 19.5cm je párátko.Takže velikost byla jasná jen typ cifru,hrozně se mi líbil B mustr ale jen do doby než jsem sundal brýle na čtení.Pravda,dalo by se zvyknout na čtení času i bez brýli ale v mém věku už to lepší nebude.42-dvojky se mi zase zdály tak trochu prázdné.Na tento můj argument prodávající poznamenal něco ve smyslu "uděláme kouzlo"a vdechl hodinkám život.Všechny tři ručičky byly totiž v poloze 12......no a já vytáhl kreditku.

S Augsburgama jsem maximálně spokojen jen uvažuji o nákupu winderu-názory na toto se zde na fóru značně liší. Já však nemohu ani nechci mít automaty na ruce třeba v práci nebo u některých těžších domácích činnosti  pro automaty by to nemuselo dobře dopadnout.Zatím se mi sice nepodařilo stanovit dobu po kterou by hodinky měly být na ruce aby měly co možná největší rezervu chodu ale snad to vychytám.

Možná trošku dlouhý příspěvek ale třeba někdo váhá s nákupem hodinek a nyní se snad rozhodne rychleji.A pokud navštíví Chronoshop tak si myslím,že nebude litovat i kdyby si nic nekoupil.Ale stejně mám obavu,že začíná chronobundus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zažil jsem to také nějak podobně. Jenom o rok dříve. Pak jsem přikoupil ještě Westerland. Zatím winder nepoužívám. Hodiny ale sundavám pouze při mytí a těžší domácí práce nevykonávám. Zastavily se mi zatím dvakrát po lenivém víkendu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...