Přejít na obsah

HOKEJ


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Celkem se těším, sice se rok 2004 asi opakovat nebude, to jsme hráli nejlepší hokej od roku '85 (dřívější neznám), ale v tuto chvíli nejlepší náš možný výběr proti nejlepším Kanaďanům.

 

Odesláno z mého SM-T555 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z jednoho zápasu, potažmo turnaje se závěry nedají dělat.

Navíc pro spoustu lidí, hlavně teda v Evropě je SP hluboko pod MS. Je to prostě turnaj NHL s obrovskou mediální masáží. A Evropa na to skočí.

Se koukněte jah hledí slavná NHL na MS, nebo na Olympiádu..

Já teda radši kouknu na naši ligu, nebo nějakou Evropu, letos chci trochu víc koukat na EBL.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

SP pod MS, to slysim poprve- na MS tym slozenej z kanadanu z Evropy a doplnenej z tymu, co vypadl z boje o SC? Ostatni mancafty totez a v americe a kanade ma vyssi sledovanost i ms junioru, nez muzske ms. V evrope se dela z podradneho turnaje MS ta nejvetsi udalost, coz ani zdaleka neni. A SP je obraz ceskeho hokeje jednoznacne, ucast toho " nejlepsiho" co lze nabidnout tam je ve vsech reprezentacich. Jen srovnavat nas a kanadu proste nejde, ujel vlak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pamatuji si jak v roce 1985, při MS v Praze byl rozhovor s am. brankářem Vanbisbroukem (nechce se mi hledat jak se správně píše) kde říkal, že MS je fajn, ale raději by bojoval o Stanley cup. Jsem si říkal (v jedenácti letech), že je asi padlej na hlavu, co může být víc něž MS a časem jsem pochopil, že MS může být top, jedině když bude výluka. Chce to dělat asi MS jednou za 2 roky kdy není olympiáda, a třeba to bude se brát vážněji. Pokud nevyhrají naši, tak už ani nevím kdo vyhrál loni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...