Přejít na obsah

Poraďte jaké vybrat?


Fejfa

Doporučené příspěvky

Všechny zdravím a chtěl bych vás poprosit s výběrem. Jsem tu docela nový, ale formu citizenu mam cele přečtené a vim ze chci Citizen pilotky.

Rozhoduji se mezy čtyřmi model, uvedu je v bodech aby v tom nebyl zmatek (1-4). Pro všechny modely bych chtěl RC, titan a safír.

 

1. AS 2031-57E

2. AS 4020-51E pro mne ma hezčí tah

3. JY 8020-52E

4. Nevím číslo NAVIHAWK - pokud se děla v titan/safír? Nebráním se ani gumovemu reminku.

 

A pak mam otázku k přiložené fotografii: pokud jsou v levo AS 2031-57E a v provo AS 4020-51E tak se mi zaji byt větší ty v pravo, ale podle internetu maji mít pouzdro stejný jenom výška je jiná 42x42x12,4 mm vs 42x42x15mm. Je to opticky klam nebo jde o jiný model?

 

Předem dekuji za vsecny názory a připomínky i kdyz modely hodinek mate nebo ne.

post-47564-0-10185000-1474654014_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 74
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Gratuluji Ti k dobrému výběru, preferuješ to samé co já: Citizen, titan, RC, solar a pokud možno safír...Záleží na tom, zdali chceš opravdu používat stopky a digi podciferníky na různé funkce.

Abys to neměl jednoduché, tak Ti do rozhodování přidám další: http://hodinky.heureka.cz/citizen-by0010-52e/ BY0010-52E

Upraveno uživatelem zbuddy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za me osobne bych sel do tech nejjednodussich (na obrazku ty vlevo, nejspis AS 2031-57E). Nevim jestli vyuzijes nejake dalsi funkce, ci ti staci "jen" cas. Myslim, ze ten zbytek je uz moc preplacany a vycist z nich cas bude horsi, ale je to jen muj nazor. ;)

Kazdopadne RC, titan a safír je dobra volba a u Citizenu tuplem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navihawk!Taky jsem tohle dilema řešil,do te doby nez jsem Navihawky držel v ruce a nez jsem uviděl rose gold verzi.

Velice do detailu propracované hodinky a za rozumnou cenu ,navíc moc pěkné.200m WR,ecodrive a opravdu nadstandardní kvalita.Nelze snad s ničím podobným rovnat.Japonci(Seiko,Citizen,) tohle prostě umí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ty jsem koukal ale podle fotek od uživatelů a na fotkách eBay se dost poskrabe ta černá korunka takze chci celo stříbrné (titanové).

A chci se jeste zeptat jak to je s tou první fotkou zde v tématu zda jsou hodinky v pravo větší nebo je to klam.

Upraveno uživatelem Fejfa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jsou větší,myslím že ty na pravo jsou 47-48mm a ty vlevo nějak kolem 42-43mm jestli se nepletu.Třeba ty navihawky co mám já mají 48mm ale vypadají větší a jsou něž třeba 51mm Altichrony.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to asi jo,protože i na většině zahraničních eshopech se uvádí velikost 44+.A myslím že přesně mají 45mm.Viděl jsem to na stránkách citizen.Taky jsem se o ně zajímal.Má je bratranec a moc si je chválí.Má je ale na kůži.Oproti těm mým navihawk jsou menší a výrazně lehčí.Josu rovněž velmi pěkně udělané ale mně se navihawky líbí víc.Jsou parádnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v titanu myslím ne ale bez toho safíru se já osobně obejdu.Mněl jsem spoustu hodinek jak se safírem,tak bez.A nikdy jsem je nepodřel na skle tak aniž bych mněl nějakou rysku nebo něco podobného.Dávám si na to pozor.Navíc myslím že není až takový problém si domluvit výměnu za safír.Ovšem nejlépe od někoho se zdejších mistrů.Někde na WUS jsem zahlédl navihawky se safírem.Titan je věc osobní preference.Vím že Citizen ho má naprosto fantastický,obzvláště u diver modelů nebo třeba v řadě Promaster.Prostě je nějak ošetřen povlakem který zabranuje podřeni.Duratect myslím.Mněl jsem to na JP3020,Altichron a hodně odolné mi přišly ecozilly.Například na Breitling chrono avenger byl zřejmně použit titan s nižší tvrdostí a tam jsem opravdu pozoroval jak se rychle a snadno poškrábe.Tak podobně "snadně" se mi škrábaly Seiko Samurai.Dlouho jsem nosil Citizen jp2004,super diversky a ty taky mněly jen minerál a nikdy jsem na nich nemněl ani škrábanec.To jsem mněl jako edc watch a dostaly celkem i zabrat.Minerál s jemnými vlásečnicemi nebo i nějakými ryskami se dá navíc rozleštit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...