Přejít na obsah

Jak doručuje pošťák u vas?


Doporučené příspěvky

Malinko OT o tom, jak doručuje MALL. Objednal jsem si za dvacku stahovací gumičky k šipkám. Dnes jsem to vyzvedl, koukám, že balík je nějakej objemnej a ony jsou tam celkem drahý šipky, dvě sady soft hrotů a ještě nějaký nástavce. No, za dvacku dobrá sestava.

 

Co s tím? Přece si ku*wa kvůli pár korunám nezkazím karmu, takže musím pět na MALL jim to pěkně vrátit a požádat o doručení těch zastracenejch gumiček ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já čekal na doručení dvou balíčků. Dočkal jsem se a pošťák měl asi smysl pro humor. Ve schránce jsem měl dvě oznámení a každé s vyzvednutím na jiné poště. Nejdříve jsem šel na poštu, pod kterou nepatřím. Po klasickém čekacím procesu, jsem se od očividně ustrašené paní dozvěděl, že má zásilka je na poště pod kterou patřím. Nemají to ty holky za přepážkou lehké :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Dnes je patek. Od stredy sleduju tracking Ceske posty. Ve stredu meli informaci, ze budou balik dorucovat ve ctvrtek mezi 8-14h. Ve ctvrtek 14h zmizela informace o casu, jen, ze budou dorucovat se ctvrtecnim datem. Vecer to preskocilo do statutu, ze se zasilka pripravuje k doruceni. Dnes rano koukam a je tam informace, ze budou dorucovat mezi 8-10:30 hod. V 9h uz tam bylo napsano, ze budou dorucovat 9:30-12 hod. Ted tam maji, ze budou dorucovat 12:30-15h....

Tomu rikam flexibilni zmena doruceni :-D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...

jde mi zásilka z francie tak koukám na tracking ....... to sem se zase nasmál

 

přeloženo gůglem z francouzštiny

 

Vzhledem k sociálnímu hnutí ze strany zemědělců vás informujeme, že je pravděpodobné, že dojde k přerušení zásilek a zásilek.

Děkujeme za pochopení a informujeme vás, že společnost La Poste vynakládá veškeré úsilí, aby byla doručena co nejdříve.

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Z*rdi z české pošty.  :raygun:

Vždycky se snažím, když něco objednávám v eshopu, aby to nešlo tím zatuchlým státním molochem. Bohužel v tomto případě to nešlo. Včera balík do ruky. Klasika, prd. Můžeš měnit dobu doručení jak chceš. Aspoň teda dali lístek do schránky. Na něm se dozvíš, jak je jim líto, ale že si můžeš vyzvednout zásilku na poště. Je to teď takový dvojitý formulář. Takže v den pokusu o doručování nelze, další dny dle otevíracích hodin pobočky. Takže sem tam teď byl a co myslíte? Správně! Není tam. Prý je u řidičů. Na můj dotaz, proč tam je tedy vytištěné, že si ho můžu vyzvednout v další den, bylo mi odpovězeno, že se jedná o další pracovní den.  :frusty:

Jako fakt 9 z 10-ti zasílání českou poštou je něco špatně. Nebýt to placené z našich daní, už to dávno muselo zkrachovat  :furious:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kuriéri žijú v alternatívnej realite, nakoľko si myslia, že človek drepi na stoličke na konkrétnej adrese 24hodin.

Ideálna je avizacna SMS - medzi 8:00 a 16:00 vám bude doručený balík.

Keď mi ani po 16:00 nič neprišlo a ja som volal do depa, tak mi zdelil, že to nestihli... Podľa ich slov, že možno zajtra. (skúsenosť s Geis)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda nemůžu si pomoct, ale mně po všech těch zkušenostech vychází stále nejlíp Česká pošta. SMS už taky posílají, můžu si změnit doručení, poboček celkem dost, vyzvednu / nasměruju si kam potřebuju, a poslední dobou celkem spokojenost. Když si vzpomenu, jak mě naposledy asi 4x pořád marně naháněl kurýr (vždy jinde, než jsem mu řekl), pak že to nechal v blízké cukrárně a když se mu to konečně podařilo doručit, byl balík vykradenej. U pošty kromě občas protivnejch lidí za přepážkou zatím bez větších problémů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...