Přejít na obsah

Jak doručuje pošťák u vas?


Doporučené příspěvky

Ráno jsem měl ve schránce výzvu, že mě včera nezastihli a mám dopis na poště. Po půl hodině jsem se tam dovolal a zeptal se, jak je možné, když je adresát firma, která má otevřeno od sedmi do čtyř, nebyl adresát zastižen? Paní volala do prostoru, asi zřejmě na doručovatelku a ta jí oznámila, že tady byla o půl páté. Divné, ale dobře. Ptám se tedy, zda mi ten dopis mohou doručit dnes? Opět dotaz do prostoru. Tak dnes ani zítra prý nemohou, jelikož na mou adresu jde pošta až v pondělí odpoledne..... :eek: Co to má jako být?? Pošta už teď doručuje jenom někdy?? :eek:

 

Asi osoba co odpovedala z prostoru je vo vypovednej dobe, tak ma v pazi :death:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Malá zásilka (500g) s pár vzorky čajů, poslaná z Hong Kongu 13. 1., 15. 1. naskenovaná v Kolíně nad Rýnem a od té doby nic. Tak tam dnes volám. Prý němečtí celníci chtěli veterinární certifikáty od odesilatele ale už je vše OK. Na mou námitku, že v Hong Kongu jistě nikdo žádné certifikáty nikam neposílal, protože mají už týden volno protože čínský nový rok a taky že chtít VETERINÁRNÍ certifikáty na malou obálku s pár vzorky čaje najisto nedává žádný smysl paní odpověděla, že mi dají vědět. Za dvě hodiny mail, že balík nemůžou najít, ať jim napíšu váhu, cenu, obsah a jak asi vypadá. V příloze airwaybill s váhou, cenou, obsahem atd...Tak pánovi píšu, že vše, co chce vědět, má na dokladu, který mi před chvílí poslal. On na to, že když je v Hong Kongu ten nový rok, tak hledat tu zásilku je hrozně komplikované. Připomínám - zásilku naskenovanou v Kolíně nad Rýnem... Jako chyba se může stát, ale dělat z lidí pitomce by fakt nemuseli. Ale celkově teda musím říct, že moje zkušenost s českým DHL opakovaně strašidelná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čerstvá zkušenost. Včera Jeronimo podal, dnes ve schránce lístek, opravdu jsem nebyl doma, s telefonním číslem že do 12ti můžu volat. Po zavolání velmi ochotný pan pošťák, že do 20ti minut může být znovu u mě, nebo si ho můžu odchytnout ve městě. Opravdu do 15ti minut zásilka dodána. Dnes na pochvalu.

 

Odesláno z mého SM-A505FN pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za mne DPD super - vetsinou dorucuji do druheho dne, ridic vzdy predem zavola, PPL a Ceska Posta OK, ocenuju, ze si muzu zmenit datum doruceni online, vetsinou zavolaj az kdyz nikoho doma nezastihnou, UPS - asi nejhorsi, nikdy nezavolaj, online informace naktualni, caste doplneny az po doruceni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento týden 2x pošta a jednou PPL a vše do druhého dne.

Koukám jako blázen.

Pravda, dovolená a dnes dítě prázdniny, tak jsem byl

snadno k zastižení, ale hodinky včera odpo od kolegy

podané jsem měl dnes před 8 ráno v ruce :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ceska posta, zase k nas*ani, volam na linku s tim ze chci vedet kde mam balik ze sousedniho Nemecka, zenska sice prijemna ale co je mi to platny kdyz mi rekne ze balik vcera odesel z Nemec k nam a ze dodani mam cekat v prubehu pristiho tydne. Proc zasilkovna mi balik ze SK doruci do druhyho dne a ceska posta se s balikem z DE musi crcat pres tejden? Je snad jedno z jakyho sousedniho statu to jde ne? Rychlost dopravy by mela bejt stejna.........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tou zasielkovnou to bola asi vynimka.

Teraz cakam na zasielku z Brna. Podana 18.2. popoludni a stale je "na ceste na expedicne depo".

 

Cinska posta ma ale prijemne prekvapila tentokrat:

11.2. podane v cine

11.2. vystup z krajiny

19.2. vstup na Slovensko

20.2. prebrate na poste...

Upraveno uživatelem shaggy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...