Přejít na obsah

SKX 031 renovace utopených potápek


Doporučené příspěvky

Takže jsem se opět trochu posunul. Velký dík JaRooNovi, který mi sehnal dárce ciferníku a ruček, prohodil a dal k seřízení k hodináři!...dárcem jsou SKX023, které poslouží k dalším chlípným pokusům.

 

V této fázi mě ještě čeká si pohrát s lunetou, která je volnější (pokud byste někdo měl padnoucí o-kroužek na 031 budu vděčný!). Chci vyměnit i vložku lunety (sub style). Pryč půjde asi vnitřní minutový kroužek a místo hardlexu tam poputuje double domed safír s vnitřním AR, který už mi leží v komoře.

post-20351-0-00063800-1478779474_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky. O sentimentu to není, skvěle se mi nosí a špatně se shánějí. Koupil jsem za dobrý peníz a s nějakou renovaci stejně počítal...to utopení to v podstatě urychlilo :) včera jsem je rozebral a odstranil ještě vnitřní minutový kroužek. Časem až sezenu tak tam půjde nějaký čistě nerezový

post-20351-0-87683200-1478847236_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to myslel tak, že je vložený pod sklem, které je tam následně nalisováno. To byl i důvod, proč jsem ti ho nevytáhl, protože riskovat sklo se mi nechtělo.

Koukám, že na rantlu, na kterém byl posazen, zůstaly stopy. které budeš muset nějak srovnat, abys tam mohl posadit ten nový kroužek, kdybys ho teda náhodou sehnal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...