Přejít na obsah

Watch fan

Členové_50
  • Příspěvky

    128
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

4 079 zobrazení profilu

Watch fan's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Ahoj, dekuju za nabidku, ale nevyuziju, ja u Cousins taky beru, jen se mi nechtelo za ten dil platit tu palku co stoji novy tam. Asi to nakonec budu muset vyrobit Ahoj, dekuju za nabidku, ale nevyuziju, ja u Cousins taky beru, jen se mi nechtelo za ten dil platit tu palku co stoji novy tam. Asi to nakonec budu muset vyrobit
  2. Ano, to je ono...prohledal jsem svoje zasoby, ale nemam. Maji ji na cousins, ale ted tam nic objednavat nepotrebuju, navic to mam do takovyho stroje chudinky z Dugena, tak se mi do toho nechce vrazet moc penez, spis je chci zachranit.
  3. Zdravim, nemel by nahodou nekdo navic pruzinu staveci paky na tento kalibr? Je to cislo dilu FHF70445. Diky.
  4. Normalne je praskle pero, nejblizsi hodinar opravi. Strojek je urcite puvodni, reminek urcite neni.
  5. Pekne sis s nima vyhral, sikovnej! Vzpomnel jsem si, ze tu jedny v supliku taky mame, tak jen pro zajimavost
  6. Cena minimalni, sberatelsky nezajimave. 20 microns znamena, ze pouzdro je zlacene vrstvou 20 mikronu zlata, takze cena na zlato je taky bezpredmetna. Schovej to pro dalsi generace jako rodinnou pamatku, na zbohatnuti nejsou
  7. Nasel jsem jen tohle: Die Schweizer Uhrenfirma RUBINA wurde von der Uhrenmarke OEBRA, die auch Luxusuhren herstellte, übernommen. Seit 1986 gibt es die Firma OEBRA nicht mehr. Beide Firmen haben den Übergang ins Quartzuhrzeitalter nicht überlebt.
  8. Urcite to nebude padelek. Jen to proste byla nejaka mene znama firma, ktera nejspis pouzivala strojky nektereho vyrobce, kalibr z tehle fotky nepoznam, nekde pod setrvackou nebo na stroji by teoreticky mohlo byt cislo kalibru. V horsim pripade bude pod ciselnikem. Ale kazdopadne to jsou svycary.
  9. A prodejce ma 25 negativu, radost s nim obchodovat...
  10. Dik za nabidku, ted snad nic konkretniho (je ovsem dobry vedet, na koho se kdyztak obratit), ale ranfft.de pouzivam ted casto jako identifikaci strojku a stvalo me, ze nemuzu prijit podle ceho to maji cislovane. Proc U a W, to mi bylo jasne, ale nikde jsem se tam nedocetl ze to je Flume znaceni. Dneska jsem hledal setr.hridel na Certina - Grana 12" kal. 320 s inca, bohuzel jsem ji nenasel, ale pri te prilezitosti jsem se nakrk a chtel te zahade s oznacovanim prijit na kloub, proc kdyz podle DCN je to hridel 2176, ma na ranfft.de uplne jiny oznaceni
  11. Ha, tak odpovim si sam Je to temer jiste Flume. Ovsem katalog setr.hrideli od teto firmy nemam, na netu se mi nedari nalezt. Pokud by nekdo vedel o online verzi, byl bych vdecen.
  12. Automaty s datumovkou, to je jasny. Tipuju tak 70.-80. leta. Kalibr stroje bez fotky tezko urcit.
  13. Nevite prosim nekdo, podle ceho, jakeho katalogu, jsou oznacene setrvacni a natahovaci hridele na vyse zminenych strankach? Napr: Balance staff U3224 Stem W3278 Mam katalogy DCN i Ronda, ale ani jeden z nich to neni, nedari se mi vypatrat kde to znaceni bere, podle jakych sad je to cislovane? Diky za nasmerovani!
  14. Ahoj, muzu se prosim zeptat, z jake knihy je ta publikovana fotografie? Diky!
×
×
  • Vytvořit...