Přejít na obsah

fcmasakr

Členové_50
  • Příspěvky

    190
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    SKS

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

fcmasakr's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Rychlá domluva, příjemné osobní předání. Díky. Doporučuji.
  2. Poslední kafe a jde se domů.
  3. Jenom zvědavý dotaz:: Nové? Nepořídil jsi je včera v Koscomu?
  4. Já mnoho let hledal, co ze současné produkce RLX bych si dokázal představit na každodenní nošení. Drtivá většina modelů mi ani trochu nesedne. Asi jsem to našel.
  5. Zde nepříliš rozšířený model. Od vánoc stále v akci.
  6. To je snad poprvé, co jsem tady na fóru zaregistroval Z-BLUE MILGAUSS. Velký respekt. Já pořád trčím v pořadníku
  7. Já vždy uspěl s Omega Constellation. Velké množství modelů různých velikostí na výběr. Možná budou označeny za příliš dámské.
  8. fcmasakr

    PANERAI řemínky

    Už na jejich práci koukám. Díky za tipy. Určitě se domluvíme.
  9. fcmasakr

    PANERAI řemínky

    Zkouším sílu fóra a znalců. Vybírám nový řemen pro 111 a narazil jsem na tento. Láska na první pohled. Mělo by jít o "BandRBands Rowdy Horween Strap", který už je nedostupný. Mají podobné ... ale není to ono. Takže dotaz: máte tip, kde bych sehnal co nejpodobnější řemen, tedy tmavá přírodní kůže s nekontrastním prošitím, ALE HLAVNĚ prošití bude jen po stranách?
  10. Já patřím k těm, kteří vyznávají, že bych měl nosit zbraň, s kterou střílím. Jinak budu pro okolí nebezpečný víc, než je nutné. Na střílení pro radost bych volil beztak něco jiného.
  11. Včera jsem si šel pořídit G43 ... a z obchodu jsem odešel s G43X. Na místě mě přesvědčili, že si k G43 kvůli úchopu stejně každý dříve nebo později koupí nějakou botku, čímž smaže výhody miniaturních rozměrů těla. První dojmy ze střelby - doteď jsem měl v ruce jen plnotučné dvouřadé zbraně - jsou nadmíru dobré. IMHO se to Glocku povedlo.
  12. FLEUSS SP - 5055 - 44 Včera odpoledne objednáno, dnes dorazily. To se cení. Z oficiálního eshopu. Jsou pro bratra, takže foto jen s fóliema.
  13. Nový řemen. Nesedne. Půjde dolu.
  14. Není to až moc radosti najednou? Jakože si to člověk neužije, když mu to dorazí všechno v jednom balíčku ... Já dneska čekám pošťáka s jedním řemenem z Německa, mít tam další tři, klepne mě. Jinak ty řemeny jsou úžasný! Nedokážu ani vybrat nejlepší.
  15. BTW: letí někdo na Slávii do Londýna?
×
×
  • Vytvořit...