Přejít na obsah

deekay

Členové_50
  • Příspěvky

    87
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Bydlí
    Praha 4

deekay's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. No tak dneska tomu nasadili na kofola.cz korunu a vyhlasili "Den bez mužů"
  2. Jinak co se tyka The Professionals, tam jeste jsou: OllechWajs Carribean 1000 Porsche Design PO11 (cerpano odtud: http://www.personal.u-net.com/~carnfort/Pr...ls/hardware.htm )
  3. No ja teda taky vyjma koupelny hodinky vubec nesundavam, ani na noc. A jak vypada ruka v lete? No nad levym zapestim je bily pruh, ale to je videt jen dkyz jsou hodinky sundane ze . Proste jakmile nemam na levacce "zavazi", tak se citim nesvuj.
  4. deekay

    FUJI

    A jste si jisty ze Fujitime patri taky pod koncern Fuji?
  5. Tak to se mi hodne libi. Na klasickych monstrech se me nelibila masivni luneta vuci malemu ciferniku, todle uz vypada vyvazeneji
  6. Foundryman: Nadhera, je to jeden z mych adeptu.
  7. To se Ti nedivim, jsou to moc pekny hodinky. Vymena sklicka bude banalita, spis bych s ebal ze ranou utrpel i strojek.
  8. JJ pise o mineralnim sklu, ty o safiru? jak to tedy je? Safir je mnohem krehci, tam bych to pochopil.
  9. To je safir? S mineralnim sklickem sem kdysi omylem HODNE svihnul o roh kamenne zdi a nepopraskalo, jen doznalo hlubokeho sramu (tehda jeste na quartzovych CASIO, takze zadna velka skoda)
  10. Tak presne nad tim samem uvazuju taky. Libi se mi nektere poljoty (bud small second s molnii http://poljot24.de/en/pd1217699910.htm?categoryId=6 , nebo klasika s 2614 http://www.watchtime24.sisco.pl/catalog/pr...=79&language=en ), ale jsem trochu skeptik co se spolehlivosti tyce, zvlaste po zkusenostech par lidi tady na foru. Pak je dalsim adeptem Archimede Pilot https://www.kronium.cz/index.php?act=viewPr...rod&productId=9 . Zeppeliny s molnii vypadaji taky paradne http://www.chrononet.de/armbanduhren-herre...handaufzug.html , ale je to uz hodne vintage look a asi bych je nemel k cemu nosit. A ted babo rad
  11. Taky bych se priklanel ke Classic Automatic Pro... akorat mam furt jakejsi osobni problem s PVD provedenim... prijde mi ze hodinky na denni noseni to byt nemuzou, protoze se to poskrabe (samozrejme ze jedine az na kov ale to se pri kazdodennim noseni stat muze, moje seika co taham porad uz maji skrabancu taky dost hlavne na tahu a spone.).
  12. Podle me NON REFLEC. COATING, opravdu znamena Non-reflective coating - neodrazivy povrch, tzn dle me se jedna o safir s antireflexem.
  13. Tak jsem se konecne dostal na forum (jelikoz nepouzivam cookies, tak me neslo se sem dostat jako guest) a koukam, ze se to tu pekne rozjelo. Nicmene musim rict ze co se tyka me, tak takhle moc kontrastni cifernik je pro me neprekousnutelny, takze todle LEcko mi pane rikat nebude. Nicmene pokracujte dal, jsem zvedav jak to dopadne.
  14. roon: No ono nevyrazne.... to bude asi to na cem se dva tabory chtejici tuhle LE edici neshodnou. Jedni chteji neco kriklaveho az kabaretniho, druzi neco obycejnejsiho az nevyrazneho. Co se tyce rucicek, jak uz jsem psal, vzal sem rucky z prvni pouziteny fotky diveru ktera me na google prisla pod ruku. Zmene se nebranim. Nicmene ty rucky z puvodniho navrhu me prijdou ciste "letecke". Samozrejme ze vy jste si prvni to LEcko vymysleli, takze to nakonec bude podle vas, jen asi nenajdete toik zajemcu, protoze dost lidi ty hodinky chce nosit a ne kazdemu jsou pochuti barvicky a vzoru ala swatch.
×
×
  • Vytvořit...