Přejít na obsah

kamilb

Členové_50
  • Příspěvky

    2 822
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Neuvedeno
  • Bydlí
    Napajedla
  • Fanoušek značky
    beznaděj...

Návštěvy profilu

11 872 zobrazení profilu

kamilb's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Si piš že si zo ti zmrdi nechávají zaplatit. Nedávno mi na poště 120 napařili DPH,clo,poplatek za řízení, pošty z Anglie a to i přes to že byl odesílatel v IOSS, že to bylo na štítku. Jejich reakce? Zaplaťe, přeberte, reklamujte. Odesílatel mi pak prachy vrátil ale stálo to čas a nervy.
  2. U nás v lídlu je všecko z Polska tato budou teda asi Poláci v tech traktorech. Jinak mám všude kolem baráku řepku.
  3. Dnes je nuda za sklem, akorát tak na nějaké akty
  4. Kriminálníka ale asi v držení zbraně žádný zákon nikdy neomezoval a asi ani nikdy neomezí. Toho když v noci čapneš v obýváku tak je mu jedno jestli tě střelí nebo pichne šroubovákem. Ale pošuky typu Kalivoda, dědka Brodu, nebo toho posledního magora z prosince asi jo. A votom to je
  5. Díky. Jak se dívám, tak psaný text nic moc. Omlouvám se. Sem chtěl duchaplně napsat že jsme byli toho prvního taky venku.
  6. Ty jsme ten dnešní první den šli pořádně zaběhnout.
  7. Přesně. A stejně ať na to má člověk názor jaký chce - Jako že ho nikomu neberu - Je tahle petice, spuštěná 3 dny po tom masakru, slušný fakáč do ksichtu pozůstalým.
  8. Stačí trochu sněhu a už sou cesty z práce s těma dvěma delší a nakonec to stejně končí stávkou.
  9. Au, tak to je brutus/kentus .Spona vypadá trochu jinak než Seiko ale to je asi tak všechno. Válí se mi v šuplíku dvě tyto "lepší číny" od Strapcode. Pojistky plandají, sponu - ani jednu nezavřu jinak než že stisknu obě boční tlačítka a přivřu části spony k sobě. Normálně ji nezacvakneš protože ty trny jsou napiču. To že Seiko dává na GS ty obyčejné plecháče po faceliftu je průser ale na MM je to naprosto odpovídajicí. Nevím co je na ní vlastně tak hrozné kromě toho že pokousala Milise, a sem tam někomu praskla. To se ale stává i v lepších rodinách
  10. Já bych do té "osvěty", šoupnul i děti komoušů, a taky děti jejich dětí.., to víš morální čistota. Už vím proč má mouřenín na kofile modrý ksicht, protože lidem jebe.
×
×
  • Vytvořit...