Přejít na obsah

Honza123

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Glycine, Zodiac, IWC, Zenith, Prim, Orient

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Honza123's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Můžu se zdejších zeptat na nějaký konkrétní detail, v čem by měla být Sellita horší než ETA ? Při vší úctě k vám všem mi přijde, že tu řešíte spíš osobní pocit anebo image značky, případně cenu strojku, ale nic konkrétního, v čem by měla být Sellita horší. Zrovna totiž uvažuju o nákupu B - Uhr od Laco a nemůžu se rozhodnout, jestli mi Sellita stačí anebo mám sáhnout po ETA. Konkrétně se rozhoduji mezi ETA 6498 a Sellita SW 210. Za jakékoliv podněty děkuji
  2. Jen na první pokus asi použiji lehce nahraditelné Doxa a podle toho, co z toho vyleze, využiji možná něco lepšího.
  3. Chci Vám všem moc poděkovat, už dlouho se na přestavbu chystám, kapesních hodinek mám doma řadu. Díky Vám a Vašim tipům jsem se konečně rozhoupal a věci se daly do pohybu.
  4. Honza123

    Orient CFE04001W0

    Ty černý jsou podle mě určitě stylovější. Jinak jedny Orienty, automaty taky mám, a jsem maximálně spokojen. Poměr cena výkon v podstatě nejlepší hodinky co se dají pořídit
  5. Můžu se zeptat kde jsi na tahy k těmto hodinkám narazil ? Jelikož mají téměř raritní velikost tahu, nemohu za můj dosluhující najít adekvátní náhradu.
  6. Když už se tu někdo ptá na Remontoir, rád bych se připojil na dotaz ohledně věku s těmito hodinkami, jenž jsem taktéž dostal od dědy spolu s kapesními IWC. Díky za info.
  7. Přesně tak. Hodinky parádní. Jen kdyby je dělali i v "dětských" velikostech. Tohle je průměr víka od popelnice.
  8. Někde se tu dokonce řešilo, že se na Aukru prodávají fake ruských Slava. Jednoduše při tak levný pracovní síle jako je v Hongu se asi vážně vyplatí padělat všechno. Ještě že to zatím jde ve většině případů rozeznat poměrně rychle.
  9. Nedávno jsem se koukal na Pulp Fiction a věděl bych o místě kam si ty hodinky mohl schovat...
×
×
  • Vytvořit...