Přejít na obsah

Jari

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Hamilton, Seiko, Prim, Breitling

Návštěvy profilu

2 174 zobrazení profilu

Jari's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dělají! Moc díky za zajímavý výklad a hlavně krásný hodinky
  2. Můžou být nové i použité ve velmi dobrém stavu. mechanika/automat - trošku radši automat, ale mechanika nevadí materiály/barvy - nic pestrého, ciferník ideálně bílý nebo černý čísla/jen indexy - oboje ok, ale když čísla, tak spíše jednoduché ... prostě zatím nemám úplně jasnou preferenci, což výběr rozhodně komplikuje ... pardon Cca 63, co by stály zmíněné JLC je určitě v toleranci. Mimochodem velmi vážně o nich uvažuju. I když, že bych byl nadšen posouváním limitu, tak to ne
  3. Ahoj, Rád bych nějaké decentní, tenké a nadčasové hodinky k obleku, které neudělají ostudu při jednání. Cena cca do 50k, ale dala by se překročit. Preference mám, ale rád si nechám poradit a rozšířit vlastní předvýběr. Díky
  4. Tu stříbrnou lžičku bych radši dál nerozebíral
  5. Troje ... Seiko Spirit na běžné nošení, Timex Ironman na sport a elegantní Hamiltony pro zbylé příležitosti. Chtělo by to nějaké vylepšení :-)
  6. Moc pěkné pyžamo ... ani bych to nečekal
  7. Musím souhlasit, super test!
  8. Bém a většina mu podobných jedou na provizich a na "dárcích" z výnosných zakázek. Bohužel pro ty vítězné firmy jsou to drobné a pro Béma to znamená fůru pěkných hodinek a slušné dovolené. To na konci mu nezávidím a naopak přeju, jen bych z toho měl lepší pocit, kdyby bylo jasnější, jak k tomu přišel. Myslíš, že se to objeví u nás? Bych spíše čekal někde na východě.
  9. Ještě k těm RENATAM ... mám už ve sporttesteru třetí baterku RENATA a výdrž osciluje od 3 měsíců do 1 roku. Vždy ta stejná baterie, včetně té originální, na kterou hodinky šly asi 8 měsíců. Jinak jsem se zkraje divil, proč vydrží tak málo a prý je to tím, že sporttester holt žere :-) ... příště, a to bude už asi brzo, mám v plánu koupit Sanyo a uvidím.
  10. Ono u té vodotěsností také záleží, jestli ty hodinky pod vodou opravdu používáš nebo je máš na ruce maximálně ve sprše. Pod vodu beru zásadně odborně uzavřené a ozkoušené. Do sprchy a na koupák si měním sám. Nic složitého, jen je potřeba koukat na to, aby vše bylo čisté a bezprašné.
  11. Když porovnám Seika a Hamiltony, což jsem zrovna provedl, když už jsem je po delší době doma čistil, tak Hamiltony "svítí" určitě kratší dobu. Řádově desítky minut.
  12. Mam SCVS003 a dělají mi odchylku zhruba +10 až +20 denně. Je to normál, mám se s tím smířit?
  13. S nákupem pomůžu, pokud budeš chtít pošli e-mail. Uz se snazim domluvit s Kubsonem. Diky moc.
  14. Mohl by mi nekdo pomoci s nakupem samuraju v titanove variante s cernym cifernikem? Priznam se, ze jsem lama a rozhodl jsem se, ze je treba se posunout od hodinek do 2000 o kousicek dal. Dik
×
×
  • Vytvořit...