Přejít na obsah

ranta

Členové
  • Příspěvky

    39
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli ranta

  • Datum narození 22.6.2009

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    doma

ranta's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Když nezáleží na minutě ... Ozdoba všech recepcí a pohřbů:
  2. Pěkné přístroje. Hodinky i letadlo. Letadlo Lockheed L-1049 G Super Constellation 1955 lze prolézt u letiště FJS v Mnichově, vedle informačního centra pod vyhlídkovým pahorkem. Podle informační tabulky mu cesta z Hamburku do New Yorku trvala 17 hodin.
  3. ranta

    Servis Breitling

    Před Plzeňským Altmanem varuji. Měl jsem u nich Plutony pár týdnů, závadu (nahodilé vyzvánění a přenastavování času) neodstranili s tím, že jsou hodinky v pořádku. Připadal jsem si u nich v servisu jako magor, který si vymýšlí. Při cestě od nich domů (asi 60 km) už zase hodinky blbly. Podobná reakce na požadavek k odstranění závady byla předtím i Dušáka. Hodinky mi dali do pořádku až v Carollinu v Pařížské v Praze. Proto doporučuji tento servis. Solidní jednání, termín opravy dodržen, konečná cena cena nižší než předběžná. 17 let staré hodinky šlapou jak čínští vojáci a vypadají jak nové.
  4. Prim Sport Igen, kal. 68: Vyčistění a seřízení dodaného strojku 1 tis.Kč; montáž 0,5; leštěné pouzdro 5,1; nový číselník 1,8; nové ručky 0,6; stěžejky a uzavření v argonu 0,14; řemínek hovězí/kaučukový 0.96 , tj. celkem 10,1 tis.Kč k 03/2010
  5. ranta

    Breitling SuperOcean

    Radime, jsem vzhůru od 6 hodin a nemusím se tedy budit. Tvoje názory jsou vyloženě materiální. S hodinkami je to přeci ještě méně racionální než s autem. Když s nimi vyjdu z krámu, vůbec mne nezajímá, že už pro kaufmany mají poloviční cenu, ale pro mne mají minimálně cenu, kterou jsem za ně dal, protože jsem je chtěl! A pokud usmluvám slevu, o to víc mě to těší. Prodejce se sám neošidil, určitě nešel do ztráty. A pokud ano, je třeba vědět, že i prodělek je kšeft. A já z nich mám radost a rád se pochlubím rodině a kámošům, protože je mám i když jsem na ně nanakradl a prodávat je jen tak nebudu. Zapřemýšlej o tom. Zdravím tě.
  6. Pěkné. Nezávidím, přeju ti je a gratuluji ke krásnému stroji.
  7. ranta

    NEW BREITLING

    Neboj, 20 let uteče jako voda. Já mám svoje první Béčka téměř 16 let! Ku..a, to to letí.
  8. ranta

    NEW BREITLING

    Parádní sestava. Původní profi náramek jim sedí. Gratuluji!
  9. Zda stojí za to je nosit ? Pokud jsou v pořádku, jdou dobře a ještě ti připomínají dědu, tak proč ne? Proč je nenosit?
  10. ranta

    Článeček na iDnes

    Z původního vlákna "Článeček na iDnes, Co si o tom myslíte?" se to zde zvrhlo na problém s datem vzniku fy Breitling. Já osobně věřím firemním materiálům. Nevěřím zprávám z novin, různým oznámením obchodníků a ani Radimovi, který zde zatím, kromě odvolání na pana Michaela Maerze, nepředložil pádný důkaz o své pravdě.
  11. ranta

    dotaz na hodinky

    Myslíš ten naivní dotaz doopravdy? Celkem sebou mrskáš: Ještě 12 příspěvků a je z tebe trhovec. Za pár hodin.
  12. Myslím to, co píšu. Tedy model vlevo, ten o kterém dnes v 10:37 sděluješ, že se ti nelíbí (3x vložený) a pak znovu 1x v 10:30. Pokud mne chceš přesvědčit, že se mýlím, prosím o sdělení, ve kterém roce byla tato Béčka vyráběna a pod jakým modelovým názvem. Papírové katalogy Breitling mám všechny od r. 1995, starší věci se dají najít na netu.
  13. Jeje. To je tedy model. Tuto lunetu (vlevo) Breitling na svých strojích neměl a nemá. Kolega si něco podbného koupil za 3 tis. Kč s vědomím, že je to "pokus o kopii" a na originál nemá. Teď už to nenosí ani na pivo a prodat to nemůže. Ruce pryč od podobných kšeftů.
×
×
  • Vytvořit...