Přejít na obsah

jinjo

Členové_50
  • Příspěvky

    119
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli jinjo

  • Datum narození 30.1.1965

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 259 zobrazení profilu

jinjo's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Na iPhone nemám roky žádný problém. Jen teď s novou appkou jsem musel jednou znovu spárovat Bluetooth.
  2. Pro iOS vyšla nová apka a je i nový firmware. U mě je vše OK.
  3. Kdyby sis je chtěl prohlédnou tak dej vědět. Jsem denně v práci v ČB. P.
  4. GPS není v hodinkách, ale využívá se telefon k záznamu trasy. Bez telefonu si trasu nezaznamenáš. GPS přece jen žere baterku.
  5. Záleží co od toho čekáš. Jestli máš iPhone, tak asi nebudeš mít problém. S Androidem bych si tak jistý nebyl. Výškoměr má všechny standardní nectnosti barometrického výškoměru. Takže se musí kalibrovat, prý se i kalibruje podle telefonu, ale já nemám ten pocit. Jinak jako velké, ale lehké hodinky které umí notifikace jsou fajn. Hlavně za celý rok neřešíš dobíjení.
  6. Super, ten červený pásek je pěkný. Já je mám na tahu. Bluetooth mi s iPhone 11 drží i přes patro v domě. Nebo do sousední kanceláře. A připojuje se víceméně hned. Jaké detaily jsou hračkovité? Já si ničeho nevšimnul, tak mě to upoutalo.
  7. Tak už jsou hodinky zpět. Vše je OK, vše funguje, tak uvidím co luneta.
  8. Jo, tak ten člen jsem byl já. Kdybych si nepořídil novou hračku, tak bych to nikam neposílal.
  9. Někomu drží stále, někomu se odloupnou. Nosil jsem je stále, ale žádná sauna, moře, nebo práce v prachu. Možná párkrát koupání ve sladké vodě. Taky mě to překvapilo, už jsou zpět, stálo mě to okolo 600 Kč za poštovné. Zpět přišly s cestovním pouzdrem od Tissot. Tak uvidíme. Mezitím jsem si zvykl na Citizen, tak nevím kdy je dám zase na ruku.
  10. Mě se vrací z reklamace, klasický problém loupajících se popisů na lunetě. Jinak maximální spokojenost, jen jsem zvědav jak si zase budu zvykat. Teď jsem měsíc nosil CITIZEN ProMaster, které jsem koupil v Itálii za poloviční cenu než v ČR a potřeboval jsem si je užít a zatím mě neomrzely. Tak jsem to využil a poslal na reklamaci Tissoty. Tak jestli PPL nezklame, tak je zítra okolo poledne mám na stole. Prý jsem dostal jako omluvu nějaké cestovní pouzdro.
  11. Tak mě se sloupala všechna písmena a nějak to neřeším. Měli to udělat jen vyražené a byl by klid. Ale nechápu jak hodinky používáš s telefonem. Já mám iPhone skoro stále přepnutý to tichého režimu a jediná hlasitá notifikace jsou hodinky. Kdyby to fungovalo jak by si chtěl, tak bych z toho byl nešťastný.
  12. Prý ho mají, ale spotřeba GPS modulu je velká a rychle vybíjí baterii a tu pak sluníčkem nedoplníš tak rychle. Podle mě, zvolili dobrou variantu.
  13. Jsem přesvědčen, že hodinky fungují pouze jako "ovladač" a celý záznam trasy se odehrává v telefonu. Je to rozumné i vzhledem k výdrži baterie. Teď znovu nevyzkouším, protože na prodloužený víkend jsem si vzal Garminy. Ale kdyby používaly vlastní GPS, tak by záznam pokračoval i při vypnutém BT v telefonu, což se nestalo. Spustil jsem záznam, vypnul BT a po kilometru jsem zapnul BT, ale záznam jsem neukončil. Zaznamenaná trasa byla rovná čára mezi bodem vypnutí a zapnutí BT a dále pokračovala trasa správně po cestě až k cíli. Dokonce se při vypnutém BT ani nezvyšovala ušlá vzdálenost, což by mohla podle kroků.... měl jsem stále 0km.
×
×
  • Vytvořit...