Přejít na obsah

Cubert

Členové_50
  • Příspěvky

    94
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Štatl

Návštěvy profilu

4 012 zobrazení profilu

Cubert's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Zajdi do Globe Museum, rozhodně stojí za návštěvu. Je kousek od Burgu a nezabere moc času.
  2. Cubert

    Luneta pro Seiko Samurai

    Na www.21jewels.com mají černou lunetu za 125 dolarů. A to je někde kolem poloviny ceny, za kterou se pořád dají sehnat nové přes eBay.
  3. Jestli i v ČR netuším, pokud ano, tak nevím kde. Já ho bral na eBay za +/- 20 dolarů s poštou. Ukázat asi není problém, pokud jsi v Brně
  4. Mám Fisher Space Pen #400CL, do kapsy u košile ideální, malinkaté. A píše se s ním taky dobře
  5. Cubert

    Seiko na na ebay

    Přihazuje někdo na ty Sonary? Nerad bych se zbytečně přetahoval s někým místním
  6. Jop, Facebook i twitter. Pokud někdo používáte tak http://twitter.com/iCubb
  7. Díky všem za rady, zdá se to být na dobré cestě. Američani naštěstí ochotní a zajdou k nim na úřad. A po menší intervenci z hůry i ti celníci už požadují jen papír z USA. Takže rada pro všechny, pokud budete mít podobný problém, šplhejte výš a výš, jednou najdete někoho, kdo je ochotný ty dole lehce postrašit a zdrbat. U nás pomohla Hospodářská komora. Je to hnusný, ale jinak to nešlo. Snad se po nás nezačnou za trest vozit u dalších zásilek. Teď už se nám dokonce sami celníci omlouvají za jejich chybu bla bla bla - což je diametrální rozdíl proti tomu, co říkali minule.
  8. Potřeboval bych docela akutní radu, nejlépe od někoho, kdo se s tím už setkal. Asi nejlépe po telefonu. Na firmu došlo zboží, jedná se o textil. Jedná se o výrobky potisknuté ve spojených státech, ale samotná trička jsou vyrobené jinde. Na celnici zboží zadrženo a uskladněno za docela nehorázné peníze, požadují po nás certificate of origin. Problém... chtějí po nás ten certifikát od pakistánců, což je země původu triček. Vůbec neřeší to, že trika jsou koupená u prodejce v USA, potisknuta v USA. Jsem v koncích, pokud to tam bude ležet extra dlouho, tak pro nás nemá smysl to ani brát dál a necháme je to tam zničit raději. Vím že je to absolutně OT, ale napadl mě chronomag, že tu je přeci jen víc lidí, co by mohli něco takového už někdy řešit. Jde mi o nějakou osobní experience, nějaký tip, trik, cokoliv.
  9. Tak velka spokojenost, ten film ma vse co sem cekal. A Joker byl naprosto dokonaly. Dalsi tri filmy co ted planuji (Walle, Akta x a Hellboy) tohle asi tezko prekonaji ( ikdyz hellboy bude stopro dobrej ) Ad Lobo...toho chci na platne taky uz celkem dlouho
  10. Tak to hod na Rapidshare nebo edisk a postni link
  11. Cubert

    Sraz Chronomagu - Brno

    Kolem osmé se připojím taky. Snad mi zítra česká pošta už doručí ebay balíček, abych šel konečně s něčím novým
  12. Presne tak, takovej ikeahack, navrhl sem si vlastni cefernik v indesingu, vytiskl a nalepil
  13. Koupit nějakou ikeu a předělat číselník
  14. Navíc přehrávají dvě melodie, no neber to
×
×
  • Vytvořit...