Přejít na obsah

quaero

Členové_50
  • Příspěvky

    627
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Auriol

Návštěvy profilu

7 893 zobrazení profilu

quaero's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Chjo to je fakt šílené https://www.novinky.cz/clanek/vanoce-skoda-za-dva-miliony-zlodeji-ukradli-z-prazskeho-hodinarstvi-zbozi-na-vanoce-40450461
  2. Nojo, jenže varianta fixace na rok nebude moc levnější než DPI.
  3. Má tvrdej podvozek. Pro delší cesty s dětma nic moc.
  4. Vidím to tak nějak podobně. :-( Možná skončím u Fiata Scudo...
  5. Jak vidíte rozdíl ve spolehlivosti Galaxy II vs Sharan II? U obojího bych bral dvoulitr naftu. 5-6 let staré, nájezd max 150000 v manuálu. DSG ani Powershiftu nevěřím.
  6. Suzuki ne, má to strašně tvrdej podvozek. Meriva ok, já bych bral Hondu Jazz. Fusion nemám zkušenost. Ta Mazda 2 nebo 3 by taky nemusela být zlá.
  7. Update: Byl jsem se ptát u Altmana a posílaj to do Carollina. Takže v Praze jenom Carollinum, v Brně Hanák, ale jestli ten to opravuje sám nebo taky někam posílá to nevím. Jo a v Carollinu si řekli 2400,- jenom za práci (blbne mi rotor) tak jsem se s nima slušně rozloučil.
  8. Já bych to taky viděl spíš na nějaký Orienty, např: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75294-orient-star-wz0081el/ (vím, jsou přes limit). Nebo: http://www.creationwatches.com/products/orient-watches-252/orient-classic-automatic-er24005w-3722.html
  9. AirBank opět (po kolikáté už?) snižuje úrok na spořícím účtu. Si člověk fakt nevybere.
  10. No právě na to jsem zvědav. Mě by klidně stačilo i třeba 5 výběrů zdarma, ale chci aby to bylo z jakéhokoliv bankomatu. O tom pětikilu vím, díky.
  11. Já se chystám přejít k Equa. Hlavní důvod pro mě je že mají výběry ze všech (ne jen svých) bankomatů zdarma. A spořící účet na 1,6% jako AirBank, což taky jde. Jen jsem zvědav jak dlouho jim to vydrží.
×
×
  • Vytvořit...