Přejít na obsah

verner35

Členové_50
  • Příspěvky

    87
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín

Návštěvy profilu

5 825 zobrazení profilu

verner35's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Frantíku, kde jsi je prosím nechával podrazit, taky bych už potřeboval. Díky.
  2. Leštěnou žulu není potřeba nijak impregnovat, ta je v podstatě bezúdržbová, stačí normálně umývat. U té leather povrchovky použij třeba impregnaci od AKEMI. Kámen ztmavne a odpuzuje vodu.
  3. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84839-dzos-moje-nejen-chrono-historie-a/page-4?hl=%2Blongines+%2Bvaljoux&do=findComment&comment=1545511
  4. To tebou prezentované zátiší už zavání chlubírnou.
  5. Filipe, taky možnost, druhá koupelna se sprchou, kam se chodí nejvíc, sousedí zdí s kotelnou ve které je bojler, takže teplá je hned a nádobí myje myčka. A hlavně, od té doby jednou za rok přijde přeplatek v jaký jsem poprvé taky nevěřil.
  6. Řešil jsem ten samý problém, do kuchyně a do horní koupelny z bojleru daleko. Voda zbytečně cirkulovala barákem a ochlazovala se. Zapojil jsem čerpadlo do zásuvky na dálkové ovládání a tak když je potřeba umýt nádobí nebo napustit vanu, zmáčknu čudlík a voda přiteče. A hlavně, bojler nemusí furt ohřívat vodu.
  7. Stejný případ, měsíc před vánoci nákup dárku z UK, doručení do 15.12. a samozřejmě nic nepřišlo. Kupující poslal fotku lístku, že balík poslal na sběrnu a pak další stopy po balíku končí... Tak jsem po novém roce otevřel spor a do hodiny byly peníze přiznané zpět.
  8. Corgi Bond angloše ze šedesátých a sedmdesátých let, u toyoty vystřelují rakety, astony mají vysunovací kulomety, vzadu vyskakuje štít a katapult zloducha. Stříbrný má vzadu a vpředu otáčecí spz a z kol se vysunují trhače pneumatik.
  9. to víš, nouze naučila daLibora housti.
  10. Taky přeju dobrý den, a když tak pěkně prosíš, tak jsou to kapesní hodinky roskopf, strojek žádná sláva, pouzdro podle puncu na krčku stříbrné, zdobené tulou. Nemáš zač.
×
×
  • Vytvořit...