Přejít na obsah

olson21

Členové_50
  • Příspěvky

    176
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlínský kraj
  • Fanoušek značky
    Panerai, Breitling, Omega

Návštěvy profilu

3 577 zobrazení profilu

olson21's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Pánové než to dám do bazaru pro někoho cizího tak nabídnu zde . Prodám sportovní sjezdové lyže Völkl Code 76, 178 cm, krojení 124-76-105 s rádiusem 18,2 m. Jsou to univerzální (allmountain)lyže, sportovní lyže s titanovým zesílením a celodřevěným jádrem, sandwich-sidewall konstrukce, tip-tail rocker s osvědčeným vázáním Marker DIN 12, tzn. že to nejsou žádné "marketovky", ale opravdu kvalitní sportovní lyže, které ocení zejména zkušený lyžař. Lyže jsou pravidelně servisovány a broušeny pouze na kvalitních strojích. Jsou ježděny jen v Alpách, tudíž jejich stav je velmi dobrý. Žádné "záseky" na skluznici či hluboké vrypy. Původní cena kolem 20k. Pouze osobní převzetí Praha(Letňany, Kbely, Černý most) a na trase Praha-Benátky n/J. Nechám je 4999 Kč.
  2. No u toho tematického Amundi, mne zajímá zrovna ten vodík a ten Eduard mi nepřišel úplně marný, hodně diverzifikovaný, BlackRock ETF v portfoliu. Přišlo mi to celkem zajímavé.
  3. Kolegové, mohl bych znát váš fundovaný názor na investici do tematických fondů Amundi, zejména do vodíku a jeho technologií https://www.amundi.cz/produkty/Investicni-reseni/Tematicke-investice a také do Edward wealth management a jeho modelových portfolií? Děkuji za info.
  4. Právě na toto krejčovství jsem dostal doporučení, nicméně někdo ho chválí a někdo moc spokojen není. Chci si od nich nechat ušít oblek a ta cena je velmi příznivá. Proto mne zajímá, zda do toho jít a jaké jsou případné zkušenosti s nimi.
  5. Nemáte někdo zkušenosti z krejčovstvím Horký a syn? Díky.
  6. No bohužel od Polaru jsem neviděl tu čelenku s tím snímačem. To je přesně to, co jsem hledal. Nicméně ta cizina nic moc. Tedy spíš nic než moc.
  7. Tak to je škoda, ale snad by to mohlo jít z Amazonu objednat. Ta cena je taky velmi příznivá. Díky moc za odkaz.
  8. Tak toto vypadá moc dobře. Máš o tom nějaké reference? Respektive, nikde jsem nenašel možnost nákupu v ČR. Děkuji
  9. No asi budeš mít pravdu, protože ty náramky jsou ke sportování v podstatě nepoužitelné, alespoň ty, co jsem zkoušel. Nicméně u těch fitness hodinek to asi taky nějak moc velká hitparáda nebude. Kolega má Garmin Fenix 5 a ty také nezměří tep při dynamickém cvičení spolehlivě. Takže asi nezbude nic jiného, než ten hrudní pás. A to je varianta, kterou jsem preferoval ze všeho nejméně
  10. No jo, ale to se bavíme pořád každý o něčem jiném. Přeskočím podmínky jako dobře dotažený řemínek, nebo jeho umístění. To je automatické. Nicméně jediné co skutečně potřebuji je měřit tepovou frekvenci při cvičení. To je jediná věc kterou od těchto náramků čekám. Když jedu nějaké dynamické cvičení, tak nemůžu zastavovat a dívat se na náramek zda měří a kolik. Tristní pak je, když náramek naměří 8x stejnou tepovou hodnotu v průběhu cca. 50 min. A o tom právě hovořím. Mám vyzkoušeny 3 nebo 4 fitness náramky, které prostě tu tepovku v průběhu cvičení nedokážou změřit. Proto i můj dotaz cílil právě na tento problém. Nebavím se o tepovce při chůzi, sezení či spánku, ale při dynamickém cvičení. Proto jsem se ptal, zda má někdo zkušenost s tímto problémem.
  11. Ano, přesně to chci říct. Při cvičení, myslím tím skutečné cvičení jako tabata, prostě ten náramek nic nezměří. Naměřil 8x stejnou hodnotu srdečního tepu, konkrétně 82 tepů za min., což je nesmysl. Nemluvím o jízdě na kole nebo chození. To není cvičební aktivita jako taková.
  12. No právě já žádné přesné měření nepotřebuji, takže pokud to bude +- 5 tepů za min. mimo od reality je jedno, ale aby to měřilo i u cvičení. Ten hrudní pás vím, že je varianta, ale napřed jsem chtěl vyzkoušet ten náramek.
×
×
  • Vytvořit...