Přejít na obsah

NIGHTinGALE

Členové_50
  • Příspěvky

    7 510
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli NIGHTinGALE

  • Datum narození 29.3.1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    země Oz ;o)

Návštěvy profilu

27 381 zobrazení profilu

NIGHTinGALE's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Sdílím svoji pozitivní zkušenost – slušnej kluk, příjemná diskuse, rychlá a bezproblémová platba. Takže děkuji.
  2. Ahoj Roberte, s novymi pravidly problem nemam. Prijdou mi rozumna. Osobne me ale trosku mrzi styl toho prispevku... je k nam takovy trosku neuctivy... jako bychom byli male hloupe deti (pripadne ko..ti). Preju ti pohodove svatky a hlavne hodne zdravi. A vsem ostatnim, znamym i neznamym clenum, take. M.
  3. Diky. Vlezl jsem se se vsim vsudy do 10.000 CZK a to jsem bral sponu navic.
  4. Diky. Vlezl jsem se se vsim vsudy do 10.000 CZK a to jsem bral sponu navic.
  5. 323 GT: Tak to gratuluju, vybral sis ze standardních kombinací? Já tam nechtěl mít nic modrého, takže jsem dal jinou vteřinovku a minutovou ručku jsem vybral ne krémovou, ale zářivě oranžovou. Sice jsem váhal nad temně modrým ciferníkem, který by mi evokoval moře, ale nakonec jsem vzal černej. Kuncák7: Zkusím něco napsat přes víkend Topkan: Píšou marine grade CuSn8. Fotil jsem to v rychlosti mobilem hned po vybalení, v reálu je to oranžové více. Vůbec nechápu, že to za ty peníze někdo dokáže vyrobit, i to balení je super (2 řemeny ve velmi dobré kvalitě, vystěžejkovač, hadříky, náhradní stěžejky, plastovej kufřík, ...).
  6. Uz dlouho jsem chtel bronzovky. Ale vsechny byly bud velky, nebo hnusny, nebo drahy. Vetsinou vsechno dohromady Dlouho byl muj favorit bronzovej Eternackej KONTIKI, ale nakonec to nedopadlo. Bronzovy Orisky taky super, ale ta cena za obycejnou ETU 2824 je mazec. No a dnes jsem se dockal. Dlouho trvalo zahajeni vyroby. Ted dorazily. Skvele zabalene, bohate prislusenstvi, moc fajn komunikace s klukem, co tomu (asi) sefuje. Uprimne - provedeni je skvele, kdyby staly 5 krat tolik, porad by to byl skvelej kauf. Nabizelo se nejakych sest ci sedm standardnich provedeni (ruzne kombinace barev rucek, napisu, ciferniku). Mne je slozili nepatrne jinak. Mam napsat nejakou kratkou recenzi?
  7. Certina je mi sympatická a power reserve 80 hodin není k zahození. Certina je tu zbytečně podceňována a Steinhart zbytečně (imho) adorován. Já bych šel do Certiny. Tebou uvedený model je moc povedenej.
  8. První co mě napadlo - MIDO Asi kvůli stejně hnusně udělanému day/date,
  9. Tak jsem je vyfotil, snad trošku lépe. Průměr mají 35mm bez korunky. Na dýnku armádní značení není, bohužel. Byť Phenix byly často vojenské hodinky, dokonce tu pár let zpět někdo postoval Phenix, které vydražil, i s armádní historií a stíhacím esem. Edit: Hele, to je zajímavé, mají stejné číslo na dýnku jako ty ze tvého videa. Já myslel, že tam se razilo sériové číslo, tzn. že u každých hodinek to bylo jiné.
  10. To jsi frajer, ja k nim nic nenasel, diky moc. Zkusim dnes vyfotit strojek.
  11. Myslim, ze zlaty nebude. Ale nevim. Jeste jsem je cvaknul, ale je vecer, zitra je vyfotim lepe. Strojek signovany Phenix, ale ted je s tou sadrou neotevru. Z ceho muze byt to pouzdro, nemas napad?
  12. Mam ruku v gypsu, takze nemuzu fotit velkym fotakem, proto jen vecerni rychlocvak mobilem. Před 2 tydny mi je po chvili premlouvani prodal "muj" hodinar. V realu velmi zajimave - pouzdro vypada jako stribrne, ale není puncovane, takze stribro to nebude. Chrom to není. Jednak maji podobnou patinu jako stribro a druhak při servisu a cisteni vubec nezmenily barvu. Z ceho je ten "zlaty" krouzek take nevim. A hodinar (zkuseny, v duchodovem veku) take nevedel. Cifernik vyfotim zítra, perfektne sedne k pouzdru a lunete. Nenapada vas, z ceho jsou vyrobene? Diky za radu, kluci.
×
×
  • Vytvořit...