Přejít na obsah

dandy

Členové_50
  • Příspěvky

    261
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Cassovia
  • Fanoušek značky
    Seiko

Návštěvy profilu

6 127 zobrazení profilu

dandy's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Neuveriteľné ruské exkrementy. Akoby som sa vrátil do 50tych rokov 20storočia. Ako môže niekto takto rozmýšlať, to nechápem.
  2. Toto vlákno som objavil nedávno a teraz som ho dočítal s veľkým záujmom. Asi to už nikoho nebude zaujímať po takom čase, ale musím tu napísať, že tá celá akcia okolo tejto limitky je úžasná, celé vlákno som prečítal na jeden šup a musím sa pokloniť organizátorom ako to fantasticky zvládli. Ten výsledok, je potom jedným slovom perfektný. Škoda, že som to celé prešvihol.
  3. Už som potreboval nejaké chronografy, tak som si povedal, prečo neskúsiť hodinky čínskych pilotov. Už ich nosím asi mesiac, spracovanie je na dobrej úrovni, 38mm, zafír, idú 4s do mínusu. Zafír je pekne klenutý, ale nabudúce objednám s plastovým sklíčkom, pretože tá kovová "luneta", ktorá nahradila vypuklé plastové sklíčko, je dosť masívna a opticky zmenšuje číselník a čiastočne zakrýva ručičky. Pohľad na strojček je okúzľujúci a aj to bol dôvod nákupu a samozrejme cena... Púzdro je trochu vyššie, ale nosia sa veľmi dobre.
  4. Nedávno som písal o skúsenosti s objednávkou zo Singapuru, ale tam ma pri colnom konaní zastupovalo DHL, takže to šlo hladko. Teraz chcem objednávať tiež mimo EU, suma bude nad 150eur a nie je možnosť poslať to cez DHL. Nemá niekto aktuálnu skúsenosť so slovenským colným úradom keď vás nezastupuje DHL? Trochu som to skúmal, a nechce sa mi veriť, že treba mať elektronický občiansky preukaz, elektronický podpis, čítačku eOP, registráciu atď. To sa mi to všetko kvôli jednému nákupu neoplatí vybavovať. V Čechách sa to dá vybaviť jednoducho cez poštu, ale ako je to na Slovensku? Za info aj nehodinkového rázu ďakujem. Ako si dopadol?
  5. Ahoj. Má Steeldive 1970 čiže ala Turtle capt.Villard antireflex? Na stránkach Steeldive to neuvádzaju, ale Addiesdive to naopak uvádza. A zrejme to vyrába jedna a tá istá firma, tak je možné, že to len nedali na popis produktu. Vie mi to niekto potvrdiť, či tam ten antireflex u Steeldive je?
  6. Rozhodol si sa správne. Ak ich plánuješ mať viac rokov a iné hodinky neriešiš, tak quartzky sú dobrá voľba. A vyzerajú veľmi dobre.
  7. Snekofon Díky za objasnenie a mrknem na Uhrforum. S tým Skyraiderom sa plne stotožňujem s tvojím názorom.
×
×
  • Vytvořit...