Přejít na obsah

lintom

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

lintom's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. takova kompletni tabulka by bodla :-) je nekde na netu ?
  2. Presne k tomu jsem se dopracoval prave take. Proto jsem tam dal tu druhou forku ze stranek omega. Diky za nazor asi je to nejaky divny takze na to kaslu a jdu hledat dal :-)
  3. Ahoj všem. Mám možnost koupit hodinky viz foto. Chci je pro radost z meho pohledu jsou krasne. Vubec tomu zatim nerozumim a proto Vas prosim da se jen z teto jedne fotografie zjistit aspon priblizne jestli se nejedna o kopii a jestli ty hodiny stoji za to kupovat ? Cena je cca 6600,- fotka prodavanyho kusu. mělo by se jednat podle cisla CASE SERIAL # 135.011 o tento model viz fotografie zdroj server Omega. ale modely na fotkach nejsou moc podobne. Dekuji Vsem za nazor a tedy i za Vas cas. viz popis modelu: SEAMASTER - 600 GENTS' LEATHER STRAP Reference ST 135.011 International collection 1962 Movement Type: Manual winding (mechanical) Caliber number: 601 Created in 1960 17 jewels Central sweep-second hand Case Stainless steel Case back Screw-in Full metal Dial Metal, with metal hands Crystal Armoured hesalite Bracelet Leather Water resistance 30 meters
  4. kalibr 43 tam neni. Mam s timto formularem stejne problemy. Z sesti hodinek to najde jeden model a to jsem hledal jen naramkove. To tam Omega nema vsechny cisla ? Divne. Ani kalibr 43 tam neni v nabidce. Nevite nekdo v cem je problem a jestli neni jine misto kde maji uvedeny vsechny modely a cisla ?
  5. Ahoj diky za vsechny rady. Uz jsem registrovany a mam posledni dotaz. Na zkousku jsem zde hledal asi sest kusu omega hodinek. Ruzne z ebay atd. Opsal jsem vzdy cislo z vicka nebo ze strojku. Ale z sesti kusu me to naslo jedine hodinky. Je mozne ze Omega nema v te databazy vsechny hodinky ? Dekuji za pomoc :-)
  6. Bez premysleni HTC jakejkoliv model idealne HD2 podle tvych fin moznosti. ale i lacine modely stoji za zminku.
  7. Ahoj doufám že jsem našel nejvhodnější vláknou kam přispět .-) Jestli ne tak to klidne smazejte a velice se omlouvám. Zajímá mě jedna věc na kterou narážím poměrně často a znalci co se zde pohybují budou určitě vědět kam a proč koukám blbě. Proto prosím velice o radu. Příklad Tyto hodinky prodej Ebay. jeste link na aukci pro vice fotek ebay aukce podle označení by se mělo jednat o tento model viz druhe foto. Foto je ze serveru Omega. Jak je možné že jsou zde patrné rozdíly. Např nápis SWISS MADE na fotce omega neni a jine mensi detaily. Jedna se o kopie nebo se stava ze Omega v ramci jednoho modelu delala vic rozdilnych pod druhu? Nebo jak to nazvat delaly v prubehu vyroby jednoho modelu casto takoveto drobne upravy v designu? Ptam se sice na Omegu ale myslim dotaz vseobecne. Dekuji a za pripadne vysvetleni a preji prijemny den :-)
  8. Osobně se domnívám že všechno je to kopie kromě posledních hodinek. Je to vidět na zpracování materiálu a jisté formě kýčovosti. Ale to chce vidět osobně a nebo lepší fotky. Ty Breitling jsou vyložene otřesná kopie :-))). Jedná se samo jen o můj nazor. Docela bych chtěl vidět u všech těchto hodinek fotku použitých strojků.
  9. lintom

    KATALOG OMEGA

    Tak jsem hledal ale nenasel. Dostal jsem se az sem http://www.omegawatches.com/customer-service ale dale nikde ani zminka o moznostech registrace ani odkazech asi jsem uplne slepej muzes prosim mrknout kde co nevidim ? :-)))
  10. lintom

    KATALOG OMEGA

    Velký díky všem mrknu na to :-).
  11. lintom

    KATALOG OMEGA

    Ahoj mám prosbu. Nexistuje náhodou někde katalog všech hodinek OMEGA, ktere byly kdy vyrobeny ? Nebo aspon vetsina modelu ? Rad bych se v nich vice orientoval a tohle by byla jedna z možností.
×
×
  • Vytvořit...