Přejít na obsah

Radim.Fousek

Členové_50
  • Příspěvky

    100
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli Radim.Fousek

  • Datum narození 30.4.1962

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    to je jedno, zustane Ostravak

Radim.Fousek's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Radim.Fousek

    Majitéle SOH

    Hodinky puvodne na potapeni (i kdyz SOH jsou dnes hlavne do spolecnosti) a chrono-funkce jsou de fakto nonsens. Kdyz chces hodinky s chronom, tak si porid chronomat anebo navitimer. Kdo rika, ze bys mel mit jenom jedny hodinky? Ja osobne bych nemenil.
  2. Radim.Fousek

    Majitéle SOH

    No, a i me ty potapky nakonec dostaly (i kdyz nadale povazuji Breitling hlavne za letecke hodinky). Fotka pro srovnani: Chrono-Callisto (Lemania 1892), Chronomat (ETA 7750), Chrono-Matic, SOH 46.
  3. Hodinar Schwarzer z Magdeburgu bere za servis kalibru Lemania (Navitimer a Cosmonaute z 80-tych let bez datumovky) 129,- ?, ted mam u neho Chronomat s kalibrem ETA 7750, za ten chce 175,- ?. Dela samozrejme i jine znacky, viz odkaz: http://stores.ebay.de/Uhrmachermeister-Schwartzer/_i.html?rt=nc&_sid=1163623639&_trksid=p4634.c0.m14.l1513&_pgn=1
  4. Radim.Fousek

    Retro

    Ale original mam radeji - to je taky cal.11, ale ne navitimer, nybrz chronomat. Navitimer mi bolestne chybi, takze kdyby sis Toljo nekdy v budoucnu pohraval s myslenkou je prodat, tak se urcite ozvi, ne ze se tvuj navitimer dostane do "spatnych" rukou!
  5. Radim.Fousek

    Retro

    Samozrejme, ze nova edice je uz davno na svete.
  6. Vsechny seriova cisla i s rokem vyroby az do roku 1979 jsou zverejneny na "www.breitling-uhren-forum.de". Pokud se jedna o novejsi hodinky, je v tom trochu gulas, ale s trochou dobre vule se to taky da dohledat. Ale nechapu, kde je problem, co se tyce fotek, bez nich si nemuze NIKDO z nas udelat nejaky posudek.
  7. Radim.Fousek

    Modely 2012

    Ta oranzova barva na rucickach ma sve opodstatneni. Byly to "pracovni" hodinky pro piloty a ti museli na prvni pohlede videt "ktera bije". Radim
  8. Radim.Fousek

    Modely 2012

    Ano, sbirka utesene roste a manzelka je z toho na nervy. Ten prvni parek je Tricompax z roku 1979, kalibr Lemania 1873 a ty dalsi jsou Chrono-Matic kalibr 11 z 1. poloviny roku 1969. Mimochodem, ten bily Big Case je koupeny pres Chronomag, takze diky foru.
  9. Radim.Fousek

    Modely 2012

    Ze vyrobci (a nejen hodinek) vyrabeji modely pro trhy, kde maji nejvetsi obrat, to jim nemuze mit nikdo za zle. A ze ty obraty delaji v Asii a ne v USA a Evrope, to je fakt. Pan Bivet (Hublot) udelal hodinky (1 kus) za cenu 1.000.000 $. A kdo koupil ten humus (diamanty barvene na cerno atd.)? Nebyl to ani american, ani bohaty evropan, nybrz cinan z Hong Kongu! A proto si myslim, ze neni spatne se vyhnout novym katalogum a radeji se venovat klasice "Breitlingen", ktera v originalnim a dobrem stavu muze byt i dobrym ulozenim kapitalu (o tomhle tematu jsme uz diskutovali v jinem vlaknu) Myslim, ze i u original "Breitlingenu" se pro kazdy vkus neco najde.
  10. Cosmonaute jsou bez konkurence, hlavne se mi libi pripominky ostatnich, ze moje hodinky jdou spatne, at si je nastavim na presny cas! Cau Radim
  11. K cene hodinek se nechci vyjadrovat, protoze se v quarz - modelech moc nevyznam, ale jen ten UTC - modul pro bojove piloty, ktery je soucasti tahu, stoji na ebay ca. 500 euro.
  12. Dobra knizka pro ty, kteri umi (alespon trochu) nemecky a chteji skloubit radost z hodinek a investici do budoucna.
  13. Jestli jsem si s necim jistej, tak je to prave narust te ceny. Samozrejme, ze ne v radech mesicu, nebo 2-3 roku (i kdyz pri dnesnim nepomeru vysky uroku a inflace - kdo vi?), ale za takovych 10 let jsem presvedcen, ze prinesou vice, nez penize na sporicim vkladu v bance (o Kalouskovych dluhopisech nemluve).
  14. Ja jsem pred 2 lety zachranil od jiste smrti na ostrove Losinj 3 male skorpiony, ktere sousedka nasla v kuchyni sveho mobilheimu. Chytil jsem je do zavarovacky a "propasoval" domu. Ted jsou v terariu vedle computeru a muzu rict, ze to jsou nejlepsi domaci zvirata na svete. Krmit je musim tak 1x za mesic - hodim jim tam cvrcka a je vystarano.
  15. Tak to dopadne, kdyz se slepe preklada z popisu od Breitlingu a nepouziva se pri tom hlava: cifernik ma samozrejme datumovku na 24, subdial sekund u 18, minutovy na 6.
×
×
  • Vytvořit...