Přejít na obsah

factus

Členové_50
  • Příspěvky

    76
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Rolex, Zenith, Omega, Breitling, Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

factus's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Tak prvotní nadšení vystřídalo mírné zklamání. Luneta se bez důvodu začala zasekávat až se zasekla úplně snad si s tim na reklamaci poradí.
  2. Myslíte že tento vzhled nových Hydroconquest GMT přenesou i na klasické Hydroconquesty? Nikde jsem se o tom nedočetl žádné info, ale bylo by to super.
  3. Šel jsem si pro první "opravdovější" hodinky do 10-15k. Před vstupem do obchodu jsem myslel, že budu vybírat pouze z PRX nebo Gentlemanů. Ve výloze jsem zahlédl tyhle Hamiltony a bylo jasno. Sice to jsou takové poloviční diversky a navíc s baterkou, ale zase si říkám, že Hamilton by snad špatné hodinky neudělal. Mám z nich radost.
  4. Šel jsem si pro první "opravdovější" hodinky do 10-15k. Před vstupem do obchodu jsem myslel, že budu vybírat pouze z PRX nebo Gentlemanů. Ve výloze jsem zahlédl tyhle Hamiltony a bylo jasno. Sice to jsou takové poloviční diversky a navíc s baterkou, ale zase si říkám, že Hamilton by snad špatné hodinky neudělal Mám z nich radost.
  5. factus

    Mido Ocean Star

    Dobrý den, přemýšlím nad koupí Ocen star 200 s pohonem Caliber 80 (C07.621). Rád bych se zeptal zkušenějších uživatelů na tento strojek. Různě po zahraničních fórech jsem četl, že servis různých variací jednoduchý. Jde mně o to, aby se dal servisovat pohodlně někde v ČR, ideálně jižní Morava (Brno, Zlín) a nemusel jsem je posílat někam do továrny. Např. ve Tissot PRX má mít v Powermaticu nějaké plastové části, mohl by to být do budoucna problém a má je i tento strojek v Midech? Zároveň mě zajímá jak často se dělá na takových hodinkách servis a jak se to pohybuje finančně? Omlouvám se za hloupé otázky, ale ptám se z důvodu, že pokud se servis dělá např. jednou za dva roky a stojí 10k, tak bych se mrknul i třeba po nějakých Sea starech v quartzu. Děkuji za jakékoliv odpovědi
  6. Jj díky, na Sizeeru je mají ještě líp, za 2,6 :-)
  7. Hledám co nejvíce pohodlné celobílé "lehčí" tenisky na léto do trojky. Co byste doporučili? Zatím volba padla na Roshe Run One a Asics Gel-Kayano Trainer Knit. Předpokládám, že Asics budou co se týká zpracování a pohodlí někde jinde, máte někdo zkušenosti? Popř. jiné doporučení? Děkuji.
  8. factus

    Tudor Inhouse vs ETA

    Hezký den, chtěl jsem se zeptat. Black bay se nyní vyrábí pouze v in-house verzi nebo vyrábí obě dvě současně? Děkuji.
  9. Možná někoho zaujme :-) https://www.kickstarter.com/projects/stratonwatchco/straton-syncro-watch-and-racing-inspired-striped-d
  10. factus

    SINN 903

    Vypadají skvěle. Kdyby je měl někdo na fóru, ať vloží klidně více fotek.
  11. Nevíte, jestli má někdo tady na fóru Sinn 903?
  12. Nemáte někdo kontakt na pána co vás zapíše do pořadníku? Zvědavost mně nejspíš nedá...
  13. Právě jsem to nechtěl zveřejňovat, abych neobdržel zbytejně moc hejtů, jelikož to není ověřená/známá značka, ale Kickstarter projekt - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98505-kickstarter-dwiss-m2/?hl=dwiss nakonec jsem si ještě připlatil za ETU v Top grade. Tak uvidím jak to dopadne, hodinky ještě doma nejsou. Vyrobeny a odeslány by měly být až koncem února. Kdybych to tedy více specifikoval, hledal jsem v podobné hodnotě ještě jedny hodinky k těmto a měly by to být univerzály tzn. takové, které skvěle sednou na tah, kůži a nato. Volnočasovky, na pláž ale i klidně k obleku. A nejvíc se mně líbily klasické Sinny 104.
  14. Hezký den, jaké hodinky byste si vybrali do 25. tisíc? Koupil jsem si totiž hodinky v této relaci, ale upřímně jako každého chronomagora, by mě zajímaly ještě další návrhy. Zároveň se chci asi tak trochu ujistit jestli jsem vybral dobře a zda mě nezaujmou nějaké další hodinky v této relaci ještě více. Proto je taky nechci omezovat jakýmikoliv parametry. Díky za případné návrhy, ať se daří :-)
  15. A co říkáte na ten Sinn?
×
×
  • Vytvořit...