Přejít na obsah

rolas

Členové_50
  • Příspěvky

    828
  • Registrace

  • Přítomen

6 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

10 111 zobrazení profilu

rolas's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenost se zasláním hodinek do Švýcarska a pokud ano, tak jakou společnost pro toto doporučujete + je potřeba vyplnit nějaký formulář? Díval jsem se, že ČP má na to CN 23, ale radši bych volil soukromého přepravce. Jedná se o prodej.
  2. Bohužel jsem nikdy toto repro naživo neslyšel, ale musím říct, že design je parádní a hlavně jsou menší, což bych preferoval, ty Focaly jsou už přeci jen trochu větší studiovky, ale jak jsem je uslyšel hrát, tak bylo rozhodnuto. Oproti předchozím studiovkám je mnohem lépe řešen hlavně zesilovač, šum prakticky není slyšet a při zapnutí to neudělá ránu. Co se týče DACu, tak předtím jsem měl Zorloo ZuperDAC a za ty peníze to byla dobrá koupě, nicméně díky tomu, že odešel, tak to podnítilo nákup těchto beden a po připojení k PC jsem zjistil, že nad 8% volume ve windows nešlo u toho sedět, tak jsem hledal DAC co má možnost si regulovat hlasitost + balanced výstup na studiovky XLR a tento to splňuje. Ještě parádní věc je, že lze ztlumit display tak, že ani ve tmě to nelze vidět, takže to nijak neruší. Jinak díky za pochvalu chlapi, já to hlavně koupil za zlomek původní ceny, takže o to mi to větší radost dělá :).
  3. Nedávno jsem si pořídil za dobré peníze tuto kombinaci Focal Alpha 80 + DAC SMSL M500 (má balance XLR output) a musím říct, že to hraje velmi obstojně. Předtím jsem měl Behringer Truth B2031A a JBL LSR305P MKII a toto je co se týče "hutnosti" zvuku jiné kafe. Používám to jako repro k PC.
  4. Není to dnes, ale s tím sněhem se mi to líbí.
  5. Také přeji všem pěkné a pohodové svátky!
  6. Ahoj, nabízím na prodej kočičí škrabadlo vlastní výroby. Sám mám doma už 2 a bylo mi líto ten 3 kus dřeva vyhodit, tak jsem si říkal, že udělám třetí na prodej. Jako materiál je použité dřevo z břízy, který bylo rok sušené. Mám 2 MCO, takže škrabadlo je vhodné i pro velké kočky. Kočičí strom je opravdu masivní a bude dominantou místnosti. Jeho rozměry jsou 220 CM včetně podstavce a v nejširším místě zabírá 100 CM. Podstavec je z betonu, takže váha celého škrabadla je okolo 80-90 KG. I přesto, že samostatný podstavec je masivní, tak na horním ostrůvku je umístěné kovový L držák pro uchycení do zdi. Žádná větev není fejková, což dělá toto škrabadlo unikátní. Strávil jsem zde hromadu práce a i ten materiál něco málo stál. Cena k domluvě je 25 000 CZK.
  7. Díky! Co se týče jízdy, tak nemám moc srovnání s jinými MPV, ale ten zátah a pocit je trochu jak v dodávce, nicméně motor má sílu a lenivý není vůbec, dokonce i ve vyšších rychlostech. Oproti SUV se díky sportovnímu podvozku moc nehoupe a má to i docela dobrou aerodynamiku, protože ve vyšších rychlostech v kabině není nějaký výrazný hluk. Jinak to máš taky pěknou otočku, ale jedno mají tyto auta společné a to je, že jsou praktičtější než původní myšlenka :D.
  8. Minulý rok jsem začal si pohrávat s myšlenkou, že bych si pořídil auto na zábavu, začínal výběr u S3, prvně jsem koukal na první generaci, ale postupem času jsem to přehodnotil a upnul jsem na Golf R. Během toho výběru bylo mnoho změn, ale ta hlavní byla, že jsme se rozrostli a po 1 jízdě s kočárkem jsem zjistil, že potřebuji velké auto . Koukal jsem první na kombíky, nicméně co se týče praktičnosti, tak zde jasně vede Superb, ale tak nějak jak to vidím všude, tak mě to tak neláká, málem jsem skončil u MB E (W212), ale nakonec jsem si řekl, když už tak už. Z prvotní myšlenky pořídit si hothatch jsem nakonec skončil u MPV Ford S-Max 2.2 Titanium S a ano InKartu už jsem si pořídil .
  9. Ahoj, nabízím na prodej studiové monitory od JBL. Repro je ve velmi pěkném stavu, používáno jako repro k PC v nekuřáckém bytě. Jediná vada na kráse je kousek stržené barvy zespod 1 reproduktoru (přilepeno oboustrannou páskou), je to zespod, takže to stejně nejde vidět :). K reproduktorům mám původní krabice. CENA: 5000 CZK Popisek z internetu: Studiové monitory JBL 3 Series nabízí ve verzi MKII technologii Image Control Waveguide známou z prémiové řady JBL M2 Master Reference Monitor, vylepšené reproduktory nebo ekvalizaci pro vyrovnání akustiky vašeho studia. To vše ve stylovém provedení. Technologie Image Control Waveguide zajistí přesný zvukový obraz díky plynulému rozdělení frekvencí mezi basovým a výškovým reproduktorem. Zvuk je díky této technologii transparentní a plný detailů v širokém vyzařovacím úhlu, a dokonce i mimo osu reproboxu. Pevné basy zajistí reproduktor s dlouhou projekční vzdáleností a patentované portování Slip Stream na zadní straně monitoru. O konkrétnost se pak postará výškový reproduktor s košem z tkaného kompozitu a neodymovým magnetem. Celkový zvuk monitorů lze doladit basového a výškového shelvingu (0, -1,5 a -3 dB basy; -2, 0, + 2 dB výšky) a srovnat tak akustické nedostatky vašeho prostoru. Na zadním panelu se dále nachází symetrický XLR vstup a nesymetrický TRS vstup s nastavením vstupní citlivosti. Parametry Výkon: 82 W Basový reproduktor: 5 " Výškový reproduktor: 1 " Frekvenční rozsah: 43 Hz - 24 kHz Max. SPL: 108 dB Vstupy: XLR, TRS Počet kusů: 1 Barva: Černá Rozměry: 298 x 185 x 231 mm Hmotnost: 4,7 kg
×
×
  • Vytvořit...