Přejít na obsah

thubalek

Členové_50
  • Příspěvky

    182
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli thubalek

  • Datum narození 27.3.1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://blog.hubalek.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Frenštát pod Radhoštěm

Návštěvy profilu

3 428 zobrazení profilu

thubalek's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Za mě je to dost PR fail. Navíc by mě zajímalo, kolik lidí, co na Prim mají, sleduje takového weby. Podle mě to moc nebude.
  2. Podle mě to není chyba hodináře, ale prostě výsledek testu. Sklíčko nevydrželo tlak, na který bylo testováno. Stejně, jako by se při tlakové zkoušce roztrhla potápěčská tlaková lahev. Čili test byl udělán a výsledek je: hodinky takový tlak nevydrží. Od toho se taky ty zkoušky dělají. Aby se to zjistilo u hodináře a ne třeba při potápění, kdy by to byl větší průšvih. Akorát solidní hodinář by na tuto možnost měl upozornit dopředu a vyhnul by se tak těmto nepříjemnostem.
  3. Měl jsem jednou takové hodinky z číny, taky NH35 a taky dělaly chybu v řádu minut za den. Pošteloval jsem je a dostal jsem se na sekundy za den a tu odchylku si pak držely dlouho. Můžou být jen rozhozený tou cestou.
  4. Škoda, že už je Seiko nedělá. Myslím v tomhle designu.
  5. 47 mm šílenost? Mám Garminy 6X (51 mm) a zdaleka nevypadají tak hrozně, jak se těch 51 mm jeví. Chce to je vidět na ruce.
  6. Aha, tak oprava. Je to asi pravý Orient. Ale ten text, to je fakt chaos [emoji3] Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  7. Spíš moc nechápu tu značku. To s pravým Orient nemá nic společného, ne? Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  8. Podle mě to nejsou fake, ale spíš taková ta filipínská skládačka, kdy vezmou nějaký vrak, naperou do toho aftermarket náhradní díly. Takže je to Seiko, ale třeba jen 30%.
  9. Podle mě tam dopad moc nebude. Hodinky se nekupují často a u lidí, co je kupují často, se zase dá předpokládat, že mají peněz dost. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  10. Asi jsem tupej, ale od svých několik let starých MakoXL to nějak nedokážu odlišit. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  11. Čím se liší od Orient Mako XL? Na první pohled nevidím rozdíl. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  12. Máš na mysli tuhle appku? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.hubalek.android.apps.atomic_clock_watch_accuracy_tool Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  13. Já myslel ty Invicty Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  14. Průměr pouzdra, bez korunky. Odesláno z mého Pixel 2 pomocí Tapatalk
  15. Jo a koukám na ty Invicty a to jsou divery jen podle jména. WR 100. To Steihart má u diverů 300M. Ne že by na tom ve sprše záleželo, ale o kvalitě zpracování to taky něco svědčí. Jinak průměr číselníku 34 mm? Není to málo? To jsou vysloveně holčičí hodinky. Já nejsem žádný macek, ale nosím 42 nebo 44 mm hodinky.
×
×
  • Vytvořit...