Přejít na obsah

ggrand

Členové_50
  • Příspěvky

    5 512
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín
  • Fanoušek značky
    Foto a nějaké to střílení

Návštěvy profilu

19 811 zobrazení profilu

ggrand's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Prodám ocelové Swordfishe ve velikosti 40mm (reálně 41mm), červeno hnědý sendvičový cifr s texturou písku, (indexy pod úrovní hlavní vrstvy) . Na výšku 12,2mm; lug to lug 45,7mm. Sklo safír, vnitřní AR, luneta keramika, WR200m, lumi na úrovni Seika (Superluminova C3 and BGW9), strojek Seiko NH35 (hacking, ruční nátah), signovaná korunka, masivná spona - žádná Seiko plechařina + mikroregulace tlačítkem. Tah a spona je nový ještě v igelitu, pouzdro v pěkném stavu. Hodinky nošené. Balení je hliníková krabice + kartička. Cena: 7000,- včetně Zásilkovny, k vidění v Českých Budějovicích.
  2. Myslel jsem to o vyberu na neci bussiness, ktery si blbe pojistil.
  3. 39 nemaji olemovane indexy. 42 maji olemovane rucky a stejne tak indexy, takze jsou vic jednotne.
  4. Sice picovina, ale nebezpecna. A cim vic od toho bude clovek drzet decko, tim vic ho to k tomu potahne. Zvlast kdyz se najdou ti spravni kamaradi. Ale chapu, ze nekteri rodicove si mysli, jak maji sve deti pod kontrolou, vcetne toho, s kym se kamaradi. Nemaji.
  5. To je tu jak klub duchodcu, co zapomnelo, co delali v mladi. Kdyz si vzpomenu na moje, obcas se divim, ze mame vsechny prsty. Stejne jak nevidim nic spatneho naucit delat decka s nozema, nuzkama, kverama, aby si nebo nekomu jinemu neublizili, tak nevidim nic spatneho je naucit s delobuchama a doufat, ze nebudou mit potrebu rozbit vybuchem vylohu komousu, jako mel jeho rodic v telecich letech PS pro mistni moralisty, delobuchy neprovozuju o silvestra, pac je to kktina.
  6. Vybral sis tu nejlepsi barevnou variantu. Chvalim.
  7. Proto nabijim 1. naboj krz okenko-jednak ho nezkracuju a mam jistotu plne komory. Ale jde to jen u kveru, co maji uzamceni ala Glock, kde je dobry pristup k vytahovaci.
  8. Místo toho, aby sis vážil, že máš hodinky s příběhem, tak jsi jen prohloupil jejich prodejem!
  9. Zadnou oficialni. Spocital jsem si za posledni mesic kolik lidi se nam hrne do nemocnic, kolik z nich ma ockovani a nema, s prihlednutim k jinym statum, ktere maji mnohem vyssi proockovanost, tak nejde ocekavat zazraky. Dyt uz i zneji hlasy, ze ockovani neni cesta ven. Je to jedna z mnoha veci, ktere pomuzou, ale zdaleka ne tak, jak by si vsichni prali.
  10. Najdi si Kuncaluv povzdech, kde diky tomu, ze mu ztratili v praci lejstro o ockovani, jak se mu zacali lidi stranit a divat se na nej pres prsty. Otevri si internetove media, samy clanek o\proti neockovanym. V TV nevim, protoze ji nemam. Vlada upira prava neockovanym a ockovani s jejich pozehnanim muzou sirit nemoc. Jestli tohle neni hon, tak pak uz nevim, co je. Lidi magoří. Nejhorsi na tom vsem je, ze vetsine to prijde v poradku a obvinuji neockovane misto toho, aby obvinovali vladu, ktera je dostala do situace kde jsme tim, ze z ockovanych dela nadlidi. Ockovani ma pozitivni vliv na cisla v nemocnicich, ale realne se da predpokladat, ze z tech neockovanych, co jsou v nemocnicich by byla tak polovina stejne v nemocnici, ale se statusem ockovany, vedle hromady dalsich ockovanych, co tam jsou uz dnes. Asi te to zklame, ale nectu vubec.
×
×
  • Vytvořit...