Přejít na obsah

ggrand

Členové_50
  • Příspěvky

    5 512
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Zlín
  • Fanoušek značky
    Foto a nějaké to střílení

Návštěvy profilu

19 779 zobrazení profilu

ggrand's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Prodám ocelové Swordfishe ve velikosti 40mm (reálně 41mm), červeno hnědý sendvičový cifr s texturou písku, (indexy pod úrovní hlavní vrstvy) . Na výšku 12,2mm; lug to lug 45,7mm. Sklo safír, vnitřní AR, luneta keramika, WR200m, lumi na úrovni Seika (Superluminova C3 and BGW9), strojek Seiko NH35 (hacking, ruční nátah), signovaná korunka, masivná spona - žádná Seiko plechařina + mikroregulace tlačítkem. Tah a spona je nový ještě v igelitu, pouzdro v pěkném stavu. Hodinky nošené. Balení je hliníková krabice + kartička. Cena: 7000,- včetně Zásilkovny, k vidění v Českých Budějovicích.
  2. Myslel jsem to o vyberu na neci bussiness, ktery si blbe pojistil.
  3. 39 nemaji olemovane indexy. 42 maji olemovane rucky a stejne tak indexy, takze jsou vic jednotne.
  4. Sice picovina, ale nebezpecna. A cim vic od toho bude clovek drzet decko, tim vic ho to k tomu potahne. Zvlast kdyz se najdou ti spravni kamaradi. Ale chapu, ze nekteri rodicove si mysli, jak maji sve deti pod kontrolou, vcetne toho, s kym se kamaradi. Nemaji.
  5. To je tu jak klub duchodcu, co zapomnelo, co delali v mladi. Kdyz si vzpomenu na moje, obcas se divim, ze mame vsechny prsty. Stejne jak nevidim nic spatneho naucit delat decka s nozema, nuzkama, kverama, aby si nebo nekomu jinemu neublizili, tak nevidim nic spatneho je naucit s delobuchama a doufat, ze nebudou mit potrebu rozbit vybuchem vylohu komousu, jako mel jeho rodic v telecich letech PS pro mistni moralisty, delobuchy neprovozuju o silvestra, pac je to kktina.
  6. Vybral sis tu nejlepsi barevnou variantu. Chvalim.
  7. Proto nabijim 1. naboj krz okenko-jednak ho nezkracuju a mam jistotu plne komory. Ale jde to jen u kveru, co maji uzamceni ala Glock, kde je dobry pristup k vytahovaci.
  8. Místo toho, aby sis vážil, že máš hodinky s příběhem, tak jsi jen prohloupil jejich prodejem!
  9. Zadnou oficialni. Spocital jsem si za posledni mesic kolik lidi se nam hrne do nemocnic, kolik z nich ma ockovani a nema, s prihlednutim k jinym statum, ktere maji mnohem vyssi proockovanost, tak nejde ocekavat zazraky. Dyt uz i zneji hlasy, ze ockovani neni cesta ven. Je to jedna z mnoha veci, ktere pomuzou, ale zdaleka ne tak, jak by si vsichni prali.
  10. Najdi si Kuncaluv povzdech, kde diky tomu, ze mu ztratili v praci lejstro o ockovani, jak se mu zacali lidi stranit a divat se na nej pres prsty. Otevri si internetove media, samy clanek o\proti neockovanym. V TV nevim, protoze ji nemam. Vlada upira prava neockovanym a ockovani s jejich pozehnanim muzou sirit nemoc. Jestli tohle neni hon, tak pak uz nevim, co je. Lidi magoří. Nejhorsi na tom vsem je, ze vetsine to prijde v poradku a obvinuji neockovane misto toho, aby obvinovali vladu, ktera je dostala do situace kde jsme tim, ze z ockovanych dela nadlidi. Ockovani ma pozitivni vliv na cisla v nemocnicich, ale realne se da predpokladat, ze z tech neockovanych, co jsou v nemocnicich by byla tak polovina stejne v nemocnici, ale se statusem ockovany, vedle hromady dalsich ockovanych, co tam jsou uz dnes. Asi te to zklame, ale nectu vubec.
  11. Za velke rise byli spatni nearijci, za komousu byli nepratele imperialisti, u amiku zase komunisti a pak teroristi. Kazda doba potrebuje pro lid nepritele, aby se semknul a soustredil se na neco jineho nez pouzivani hlavy. Jeste ze ti neockovani jsou.
  12. Až na ty, kterým to zdravotní stav prostě nedovoluje/lékař nedoporučuje. Navíc je stále "dobrovolné". Asi si pod tímto pojmem představujeme každý něco jiného.
×
×
  • Vytvořit...