Přejít na obsah

jfk

Členové_50
  • Příspěvky

    358
  • Registrace

  • Přítomen

4 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega

Návštěvy profilu

7 918 zobrazení profilu

jfk's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. 2Lucky Lucaso: Přesně tyto jsem měl, kde jim je konec :o(. Ahoj Jfk
  2. Casio DW5600 + bracelet and case black old mod (aliexpresss).
  3. Tak bohužel víc hodinek jsem na ruku nedostal :o).
  4. Čas (výměna baterie) 9 52 min - to je něco jako reset bez toho zkratování kontaktů se hodinky neoživí. Ahoj jfk
  5. Hlavně byl problém co použít, aby to úzké a tvrdé. Hřebíček by byl moc tlustý, nakonec jsme zbrousili hrot slabého šroubováčku.
  6. Než jsem na to s kamarádem přišel prdnul nám jeden článek keramického tahu (. Do toho čepu s otvorem musel zbrousit úzký hrot a tím vytlačit tu osičku protilehlého čepu. Kdyby to aspoň na tom tahu bylo označeno, jakým směrem tlouci bylo by to jednodušší.
  7. Nechápu proč, to výrobce tak zkomplikoval. Asi to přenechám hodinářovi, jak uvádíš nebude to žádná sranda. Moc děkuji za rady.
  8. Děkuji za odpověď, nejsem z Prahy musel bych využít hodinářství v místě bydliště. Pokud bych chtěl to zkusit sám vytlouká se to od čepu s dirkou nebo plochého čepu? Děkuji jfk
  9. Obracím se na Vás s prosbou, zda by někdo nevěděl jak zkrátit keramický tah u hodinek Gant, který má nestandartní osičky. Jedná se o to, že z každé strany je osička jiného tvaru jednou plochá, druhá s otvorem. V otvoru není žádný závit (inbus, atd). Na tahu není naznačený směr vložení hrotu zkracovače kovového tahu, a v článku je průměrově slabší osička nez na vyfoceném tahu. Myslíte, že se musí použít klasický vystěžejkovač jako při sundavání tahu z pouzdra hodinek? Pro lepší představu přikládám foto. Děkuji mnohokrát za cennou radu. S pozdravem jfk
  10. Díky váženému členu chronomag fora ,,HondzaX,, jsem po dlouhé době pořídil hodinky, které mne opravdu praštily do očí a řekl jsem si, že ty musím prostě mít ). Nejvíce se mi líbí kombinace robusního pouzdra se zlatým lemováním ciferníku a vyzdobeného dýnka. Jedná se o AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02.
  11. Chtěl jsem poděkovat všem od kterých jsem něco kupoval, bohužel jsem smazal konverzaci a vím, že zde na fóru jsou prima lidičky a vždy ochotně se mnou jednali. Ahoj a všem z chronamag fora přeji ať jim srdíčko pěkně tiká ).
  12. Měl jsem tu možnost poznat tohoto vynikajícího prodejce díky skvělé komunikaci, nabídnuné slevě a bezkonkurenční ceně, která rozhodla o nákupu hodinek AVI-8 Hawker Harrier II AV-4065-02. Hodinky byly zaslány bleskově a díky České poště i bleskově doručeny. Přeji mu mnoho úspěchů v dalších prodejích a bude se třeba někdy zase těšit na další nákup.
  13. Doporučuji prodejce, výborná komunikace, bleskově odesláno a výborně zabaleno. Prodávaný předmět (sluchátka Sony WH-1000XM2) v super stavu.
  14. Doporučuji prodejce, obchod úspěšně dokončen k velké spokojenosti ).
×
×
  • Vytvořit...