Přejít na obsah

xanthine

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 709 zobrazení profilu

xanthine's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. xanthine

    Pozůstalost

    S tolerancí nemám problém. A mám za to, že mám právo být překvapená, neboť jsem nepřišla se špatným úmyslem nebo s fakem. Nemohu tušit, že máte tak špatné zkušenosti, že každého nově příchozího pod heslem "Pozůstalost" okamžitě hodíte do jednoho pytle. V tomto jsem asi opravdu naivní.
  2. xanthine

    Pozůstalost

    Děkuji moc. To jsem samozřejmě vůbec netušila. Zřejmě aspiruji do kategorie "Neuvěřitelné" nebo jak jste to nazval :-)
  3. xanthine

    Pozůstalost

    Pánové (popř. Dámy), nezlobte se na mne, ale opravdu jsem netušila, že s mym dotazem musim rovnou predlozit zivotopis a kdovico jeste, abych tak eliminovala Vaše dojmy z me naivity atd. Ale budiz: Na tento server jsem se dnes prihlasila poprve a to jedine proto, ze jsem predpokladala, ze zde naleznu dobrou radu, jak a kde prodat jedny z hodinek, ktere jsem podedila. V pravidlech serveru je jasne napsano, ze se zde hodinky neprodavaji (s vyjimkou tech clenu, kteri maji 50 a vice prispevku), proto jsem to napsala do prvni vety meho prispevku. Bohužel jsem v situaci, kdy mam zajem najit kupce na pomerne drahou komoditu, a opravdu si nemyslim, ze napr. Aukro je to prave misto, protoze ho znam spise skrze starozitnosti a vim, jaka je zde prumerna kupni sila. Obratila jsem se na Chrono, protoze jsem predpokladala, ze se zde sdruzuji fandove, kteri vi co a jak a kde a nebude to hlavne podvod. Vsechny hodinky jsou prave vcetne obalu, zarucnich karet, kupovane ve Svycarsku nebo na letisich v autorizovanych obchodech. Zaverem chci rici, ze jsem uprimne rozcarovana, ze i na tomto serveru se musim setkavat s neduverivosti a prvoplanovym predpokladanim, ze nekdo apriori nabizi neco falesneho nebo ze chce nekdo nekoho tahat za nos. Zde jsem to proste opravdu necekala :-( Takze fotky pripravim a zitra je sem hodim a doufam, ze mi nekdo z Vas poradi na koho se muzu obratit. Timto zustavam s pozdravem, SF
  4. xanthine

    Pozůstalost

    Dobrý den, předestírám, že nehodlám ZDE nic prodávat. Potřebovala bych jen poradit, na koho se mohu obratit s prodejem IWC Portuguese z pozustalosti (stari hodinek 3 roky). Mam jeste dalsi SWISS made hodinky v podobne hladine. Dekuji za pomoc (xantine at centrum cz)
×
×
  • Vytvořit...