Přejít na obsah

Kada

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Kada's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, jen taková zajímavost co vše vyráběli v PRIMu Aukro
  2. Vostoky + nato strap od kubsona. Musím říct,že si jich všimne opravdu každý.
  3. Souhlas,ten ciferník mi taky nesedí.
  4. Jaký máte názor na tyto hodinky? http://aukro.tiscali.cz/item179934667__hod...affe_1944_.html
  5. Kriket?.To je hra,kterou hrají dvě mužstva po jedenácti hráčích.Hraje se na házecí dráze dlouhé dvacet metrů mezi dvěma brankami ze tří tyček osumašedesát centimetrů vysokých a vzdálených dvacet centimetrů od sebe....
  6. Aha,abych se přiznal moc jsem tomu nevěřil.Děkuju
  7. No nevím,myslíte,že jsou to Primky? http://www.aukro.cz/item176912271_hodinky_...vana_serie.html http://www.aukro.cz/item176951212_hodinky_...vana_serie.html
  8. Kada

    Lemania

    Nemůžu jinak,než se podělit o vyprávění mého spolupracovníka,který pracoval ve VZLU Kbely.V roce 1992 se stal svědkem akce,kdy vojáci dostali rozkaz zničit dva kýble těchto hodinek,byli tam i Eterny a longines.Pověření vojáci je prodávali za 100kč za kus :-) Zbytek rozbíjeli kladivem.Kamarád koupil dvoje Lemanie pro sebe a pro tátu.Říkal jsem mu, proč nekoupil celej kýbl?Mohl udělat spoustě lidam radost a sám si přilepšit.Ale v roce 1992 měla stokoruna jinou hodnotu než dnes.Tak je ted držím v ruce,mají číslo 5613 a je mi z toho trochu nanic a znovu jsem se utvrdil v mém názoru na zelené mozky.
  9. Kousek od Arbesáku Praha5.Ještě tam měli v komisním prodeji funglovky jak tu ukazoval Kamil,ale se světlím ciferníkem za 800,ale mě se tenhle typ moc nelíbí,tak jsem je nevzal.
  10. Včerejší kup ve vetešnictví.Ty s mimostřednou vteřinovkou jsou v moc pěkném stavu za 25 kč Až se přeleští, budou krásné.
  11. Dobrý den vespolek.Také budu rád když se dozvím,co to vlastně mám doma :-) Diky za info.
×
×
  • Vytvořit...