Přejít na obsah

Bolthorn

Členové_50
  • Příspěvky

    62
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec

Bolthorn's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Takže již mám foto, stav je opravdu jiný, než jaký mi byl popisován.. Top stav vypadá jinak.. No, ale víc už z fotek: http://bolthorn.rajce.idnes.cz/Longines/
  2. Fotky sem hned dám, až je obdržím, sám jsem moc zvědavý..
  3. Údajně na dýnku nic není.
  4. Prosím o pomoc s určením hodnoty leteckých hodinek z roku 1936, které byly vyrobeny firmou Longines na zakázku pro letectvo - přímo pro nějakou peruť na ciferniku je mimo nápisu Longines a SWISS MADE, také znak křídla, nebo perutě. Zatím k tomu nemám moc informací, a na fotografie zatím čekám, dnes jsem se o nich dozvěděl, že jsou k prodeji a dostal jsem k nim jen tyto informace. Nebyly od války nošené, pouze zakonzervované a uložené, nevím ani přesný tip. Zajímá mě kolik tak mají zhruba takové hodinky v top stavu hodnotu, abych popř. nějak moc neustřelil. Jakmile budou fotografie, tak je sem nahraju. Zatím sem můžete psát nějaké postřehy. Popř. nějaké info, co by to mohlo být za hodinky, které se v danou dobu vyráběly. Díky.
  5. jankoxxx: s tím vidiekom si mi připomněl tohle :-D : http://www.youtube.com/watch?v=R20YufcYs7c omlouvámse za OT
  6. Spíš přidej k těm 2tis. něco málo, jak Ti tu kluci píšou, 1tis. - 2tis. navíc je už znát.. Do dvou tisíc kupuji přítelkyni akorát parfémy, na hodinky je to málo..
  7. Asi jo, to je taky pravda, navíc na nočním stolku nezabere tolik místa a k mé drobné sbírce Primek se hodí..
  8. Nemáte zájem uspořádat další liberecký sraz, jsem tu nový, postižený tou samou nemocí jako vy všichni tady a rád bych někoho poznal odsud..
  9. Díky za skvělý tip!! teď jsem si vzpomněl, že tyhle má máma doma, ale nevím jestli fungujou. Zjistím to, až za ní pojedu. A jsem rád, že na tom takto nejsem sám s tím uspáváním..
  10. Nevím, asi to bude znít, že jsem se zbláznil, ale zjistil jsem, že mě tikot hodin uklidňuje a rychleji usínám a to bez zbytečných myšlenek a starostí co se bude dít zítra.. Prostě tikání a nic víc.. Na noc si dávám na ruku hodinky, které nejhlasitěji tikají, což jsou ruské Pobedy a ruku si dám k hlavě.. Ale asi by byl lepší nějaký starý budík, doma mám jen digitální. Poraďte mi něco co je hlasité a dá se to lehce sehnat (aukro,..) Snad se mi tu nebudete vysmívat a pojmete toto vlákno seriózně.
  11. Pročetl jsem to.. Zajímavé informace..
  12. Jo z toho mi je taky smutno, že je to už Čína.. Jak se vlastně pod ně tato značka dostala? Vím jen, že měla nějaké problémy, ale proč zrovna Čína po tom skočila?
  13. Včera jsem je těsně vydražil, mám z těchto úlovků velkou radost. Na ruce budou asi malé, 35mm bez korunky, ale i tak si myslím, že jsou krásné a s dobrým strojkem.
×
×
  • Vytvořit...