Přejít na obsah

vick

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

vick's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. tak diskuze se zde nějaká rozběhla,ale z toho nejsem moudrý.No nevadí.Už jsem objednal z USA tak uvidíme jak to dopadne
  2. ahoj všichni.Měl bych dotaz právě k těmto výše uvedeným hodinkám.Jak je to s tou černou vrstvou na hodinkách?Je to trvanlivý povlak nebo se po čase začne stírat?Zajímalo by mě to i u festin 16288.Ty mají i černý kovový řemínek a tam by mě to zajímalo dvojnásob.Hodinky jsou to moc pěkné,ale mám obavu aby při každodenním používání po nějakém čase nedošlo k stírání barvy z řemínku. Máte stím někdo zkušenosti? Děkuji předem za jakoukoli informaci Víťa
  3. vick

    casio-kvalita?!

    Tak jsem si vybral nový kousek.Už jen číst to všechno tady je návykové.Zvolil jsem Wave Ceptor WVQ-550DE-2Aver
  4. vick

    casio-kvalita?!

    Jo tak pacient.Hrome to jsem netušil,že toto fórum je tak návykové :)Tak to se mám na co těšit.
  5. vick

    casio-kvalita?!

    No jasně,nějaké koupím.Pochybuju,že ty moje někdo zpraví,tak už se rozhlížím.Ale je jasné,že ikdyž jsem se dostal na chronomag,tak nemám v úmyslu kupovat hodinky každý půlrok.
  6. vick

    casio-kvalita?!

    Jo jo máš recht,nepotřebuju několikery hodinky,stačí jedny,ale musí být good.
  7. vick

    casio-kvalita?!

    nejdřív jsem to dával k hodináři kvůli výměně baterky.Když jsem si pak pro ně přišel,tak mi dali i potvrzení o tlakové zkoušce.Pak když začly ty problémy,tak udělali tlakovou zkoušku předemnou a opět vyšla a tak mi řekli že to vysuší a ať se stavím tak za dva dny.No a to se opakovalo i při mé druhé urgenci. Dnes když jsem dával ty hodinky jinému chlapíkovi,tak řekl,že pravděpodobně nevysáli vzduch,než je uzavřeli a proto se v nich ta vlhkost pořád drží. No a teď ještě reakce na Jerryla. Určitě máš pravdu v tom,že nové hodinky by to vyřešily,ale kde mám jistotu,že ikdyž dám za hodinky třeba 5 nebo 7 tisíc a nejen ty 3 co jsem dal já,tak se problém nebude po uplynutí záruky opakovat?To bych mohl hodinky měnit donekonečna a rovnou preventivně co dva roky hned po uplynutí záruky.
  8. vick

    casio-kvalita?!

    Zdravím všechny.Jsem tady prvně a chtěl bych se zeptat na Váš názor. Vlastním hodinky casio asi 4 roky.Poslední rok mám snima neustálé potíže v podobě zamlžování.Čitelnost ciferníku se liší v závislosti na prostředí ve kterém jsem.Někdy nejde vidět vůbec,jindy je to lepší,ale už tak 2měsíce se mi nestalo,aby byl ciferník naprosto čistý.Měl jsem to asi třikrát u hodinářů,kde mi pokaždé udělali tlakovou zkoušku,která vyšla,hodinky vysušili ale vždy zhruba po dvou měsících bylo vše při starém. A ještě jeden problém mě trápí.Hodinky vypadají zespod jako rezavé(nebo jsou).Přitom mi bylo řečeno,že hodinky z ušlechtilé oceli by tady toto neměly dělat.Celý spodek kolem víčka je rezavý.zvrchu je to ok.Nedělám v žádném prostředí,kde by byly nějaké těkavé látky nebo něco podobného.Samozřejmě,že se tam v určité míře práší,ale myslím si,že to by nemělo mít na hodinky tak špatný vliv. Dával jsem za ně 3000kč.Vím,že to není bůhví co,ale něco by už vydržet měly.Napsal bych zde i přesný typ,ale zrovna dnes jsem je dal už po čtvrté k hodináři,takže to z hlavy nevím. Máte na to někdo nějaký názor nebo tip co stím? Předem díky za reakce.
×
×
  • Vytvořit...