Přejít na obsah

dedoedo

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

dedoedo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. pozeral som aj tie, obidva modely - su pekné, možno trošku športovejšie, ja zvažujem AT8011-04E preto, lebo ho príležitostne potrebujem k obleku a zdá sa mi aj taký trocha decentný - dúfam, že nebude veľmi kričať....
  2. tak to je zaujímavé... skúsim to overiť - cena je vyššia cca 40,- ?. Ešte je zaujímavé, ako budem riešiť servis, citujem: "Záruční a pozáruční opravy zboží od neautorizovaných dovozců do ČR budou odmítány s odkazem na neexistující smluvní vztah mezi GOLDTIME a.s. a těmito dovozci." http://www.citizen.cz/cs/servis/
  3. StanoBare: áno - ten poloprázdny 24h subdial je lepší u Promaster, taký drobný detail a hneď by to bolo lepšie - no čo už.... Z fotiek to nevidno - ale na videu je remeň vidieť. Tachymeter veľmi nevyužijem - väčšinou to počítam približne z hlavy - cvičím svoje kolieska :-) JanNovakJan: tento model sa mi páči s číslicami, inak tu je za 289,- ? http://www.hodinkar.sk/citizen-elegant-at8011-04e.html . Akurát, že záruka je len 2 roky. 5 rokov - možno v autorizovaných predajniach, ale cena je dosť vyššia alebo ho ani nemajú - skúsim ešte pohľadať. Model AT8011-55E som našiel cca 30,- ? drahšie - je pekný - trošku sa však prikláňam viac k arabským číslam. Neskôr plánujem prikúpiť nejaký automat - to k tomu obleku... Zatiaľ Vám ďakujem za radu.
  4. ok - našiel som ich tiež - ten obchod dutyfreeislandshop som dal len kvôli dobrému popisu v angličtine (dokonca tam majú aj manuál...)
  5. Dobrý deň, rád si nechám poradiť od skúsenejších... Plánujem kúpiť CITIZEN AT8011-04E - cena cca 300,-?. Video: Obchod: http://www.dutyfreeislandshop.com/citizen-at8011-04e-eco-drive-global-radio-controlled-at-sapphire-chronograph-200m-leather-gents-watch Beriem to ako "univerzálne" hodinky - aj k oblečeniu do práce - aj príležitostne k obleku. Ja viem, nie je to podľa etikety, ale rozpočet žiaľ nedovoľuje viac.... Verím, že až raz vyrastiem :-) časom prikúpim nejaké oblekovky. Aký je Váš názor na tieto hodinky? Je možné, že je to za túto cenu replika? Ďakujem Vám za Vaše príspevky.
×
×
  • Vytvořit...