Přejít na obsah

ondrac

Členové
  • Příspěvky

    20
  • Registrace

  • Přítomen

ondrac's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Aha, díky za upozornění. Přiznávám, moc jsem nekoukal a tak nějak automaticky to hodil do téhle sekce.
  2. Přemýšlím o jejich prodeji, tak zkouším, jestli by se tu nenašel zájemce. Jsou velmi málo nošené, ve výborném stavu.
  3. Ahoj všem! Rád bych vás poprosil o radu, kam v Praze vyrazit, když sháním řemen na hodinky Seiko (Seiko SNT007). Poradíte mi nějaký šikovný obchod, kde se dá nakoupit za rozumný peníze? Předem díky za tipy!
  4. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    Díky za názor! Docela mi to hlodá, nerad bych to uspěchal...
  5. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    No právě že našel. Docela dobrý ceny, jen ty stránky nepůsobí úplně koupěchtivým dojmem :-/ Má snad někdo další osobní zkušenost???
  6. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    Copak je to za stránky? :-)
  7. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    Ještě bych potřeboval jednu radu. Přemýšlel jsem taky o tom, že bych je koupil s kovovým řemínkem a k tomu extra další silikonový. Ještě jsem zjistil, že se nabízí varianty 18/20/22 mm. Nevíte, která varianta je u těchto hodinek ta správná??
  8. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    No vidíš, mně se zrovna ta bílá nelíbí :-)
  9. ondrac

    Citizen BJ7010-08E

    Díky za reakce! Škoda, že ani vám se nepodařilo najít přesně ten model. U nás ho za ty příšerný peníze mají všude, venku už jaksi došly :-). Nejblíž jim jsou asi ty, co posílal Filipes. Nebo teda v čem je vlastně rozdíl? Vypadá to, že asi jen v řemínku? Ty moje prý mají látkový (kevlar), u těch, co poslal Filipes, se píše "silicone strap"...co je lepší (praktičtější)?? Jaký materiál byste mi doporučili? Před časem jsem koupil titanové Citizen PMX56-2811, proto teď sháním nějaké "nekovové", trochu jiný styl.
  10. Zdravím všechny! Potřeboval bych poradit, kde bych mohl sehnat tyhle krásný hodinky. Jelikož se mi nechce je kupovat u nás za 11 tis., zkoušel jsem to jinde, ale bohužel bez úspěchu (našel jsem jen jiné modely). Nevíte kde je sehnat??? Samozřejmě bych byl rád, aby se jednalo o obchod (prodejce), se kterým máte osobní zkušenost a můžete doporučit. Díky předem za radu!
  11. Takže celnice nehrozí? Četl jsem tady poslední dobou, že se hodně hodinek zaseklo v Praze na celnici, tomu bych se rád vyhnul...
  12. P.S. Víte někdo, jakým způsobem (přes jakou firmu) to Higuchi posílá???
  13. Aha, máš pravdu! Napadlo mě S jako Shipping, ale nemohl jsem přijít na to H...jsem blbej, to nebylo zas tak těžký...díky!
×
×
  • Vytvořit...