Přejít na obsah

armando

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.1POMOC.eu
  • ICQ
    358888310

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

armando's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Taky se mi ty ceny zdají vysoké, proto se ptám zda máte někdo tip na velké internetové prodejce nebo na prodejce s příjemnější cenou.
  2. Ale toto co jsi fotil je naprostá paráda.
  3. Tak to je taky velmi pěkná práce, modré ručičky v kombinace s bílým ciferníkem.
  4. Díky za vyčerpávající odpovědi. Právě jsem se prokousával návodem na obsluhu, abych měl přehled co to vše umí, no klobouk dolů, to ovládání se zdá býti opravdu šílené. Řada Oceanus je komplet v Titanu. Ještě se tedy zeptám jaký je praktický rozdíl mezi použitím Titanu nebo L316 chirurgická ocel u pouzder a řemínků hodinek?
  5. Ty bílé jsem viděl jen na intenretu v cenách 11500Kč a černé osobně za 12500Kč. Z tohoto důvodu se ještě zeptám, jestli máte tip na spolehlivé prodejce v Brně nebo internetové prodejce ČR z Německa nebo Švýcarska, protože značku Atlantic jsem moc v obchodech neviděl. Kdo ji zastupuje v ČR? Prošel jsem spousty prodejců od hlavní stránky http://www.atlantic-watch.ch/ přes polské zastoupení http://www.atlantic-watch.pl/ ale nikde jsem zmínku o českém prodejci nenašel.
  6. Rád bych vás požádal o názor na tyto hodinky a značku Atlantic. Nikdy jsem se o hodinky moc nezajímal, ale tyto mě zaujali jistou čistotou provedení, také tím, že mají safírové sklo a jsou to automaty SwissMade. V logu má Atlantic 1888 to bude nejspíše rok založení firmy, takže to asi nebude žádný nováček ve výrobě hodinek.
  7. Ještě mám pár dotazů: Opravdu osvit tritiem, které mají tvé UZI Defender 32 je tak zřetelný jak to bývá znázorněno v reklamách? Jakou má výhodu Titanové pouzdro proti Ocelovému L316? Mají Safírové sklo? případně je sklo trochu "utopené", aby nedošlo k přímému poškrábání?
  8. Ještě bych se rád zeptal zda nejtenší dlouhá ručička ukazuje vteřiny nebo něco jiného, protože jsem ji na všech fotkách Oceanusek viděl vždy na pozici 12. Jaké máš poznatky s ovládáním těchto elektronikou nabitých hodinek? Mají budík? Maji hodinový signál, tedy v celou, případně o půl pípnou?
  9. MOC pěkné takové OCEANUS-ky také zvažuji, ale v ČR celkem cena přehnaná, dej prosím tip, kde jsi je v Německu kupoval. Moc děkuji.
  10. PS: Nešlo mi editovat. Docela se mi líbí i tato odolnost série UZI Ballistic http://campco.com/ballistic_flash.asp
  11. Máš velmi pěkné hodinky. Jak jsi s nimi spokojen? Vydrželi ti do dnes? O velmi podobném nebo modelu uvažuji i já. http://www.uzi.campco-support.com/Product.asp?productid=3
×
×
  • Vytvořit...