Přejít na obsah

H.E.R.O.

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

H.E.R.O.'s Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. to adam99: Díky za tipy poslané do mailu, ty Junghansy bohužel zavrhuji, protože chci mít 3 6 a 9 aby bylo numericky napsáno. Líbí se mi ale ty Tissoty z předchozí zprávy. Každopádně děkuji moc za ochotu napsat.
  2. samozřejmě upsání.. extrovert :-) jinak zlata není moc, nemám zase na každém prstě prsten s pečetí jak cikánskej baron, nosím vše s rezervou ať již kvůli vystupování nebo rozumné míře. Mám ale ten materiál a barvu rád. Na ty tissoty jsem koukal už při brouzdání po e-shopech, ty také splňují určitou jednoduchost, co bych rád. Lze tam mluvit i při nižší ceně o nějakém slušném zpracování?
  3. ty Rolexky jsou přesně znázornění mých představ,ale ta cena je mimo. S tou cenou se chci pohybovat rozumně, přeci jen dát za první hodinky třeba 60 000 mi přijde prozatím out. Jinak telefony jsou samozřejmě pozlacené (Nokia 6700 classic gold a 8800 sirocco gold). ty christophery jak je kombinace černá se zlatou se mi, ale taky docela líbí.
  4. pardon, špatně popsáno, myšleno samozřejmě pozlacené
  5. Ahoj, prosím o rady a nějaké nápady, které Vy zkušenější mohou mě laikovy pomoci a za něž děkuji. Chtěl bych si zakoupit hodinky, jelikož mám velmi rád zlato,jsem introvert a spoustu věcí již mám právě zlatých (mobilní telefony,prsteny,apod.)proto jsou zlaté hodinky jasnou variantou pro doplnění. Pracuji denně s lidma z pozice středního managera menší firmy. Doteď jsem neměl hodinky žádné. Oblek nenosím. Mezi požadavky krom zlatého provedení pásku popř. náramku a zlatého podkladu pod rafičkami jednoznačně spolehlivost,bezúdržbovost,jednoduchost (žádné setiny,měsíce,stopky apod - klasiku,čistě jen hodiny a datum),určitou prestiž,abych je nepotkal u každého čtvrtého kolegy a rozumnou cenu (mám představu někde kolem 15-18 tis, ale v případě něčeho co by se mi opravdu líbilo bych přidal), nevadily by mi lehounce jeté (2-3 měsíce staré,top stav,nevhodný dar,apod.). Vím,že nároků je hodně,ale kdyby Vás někoho něco napadlo nebo by jste i věděly o prodávaném kusu budu rád za jakýkoliv postřeh...
×
×
  • Vytvořit...