Přejít na obsah

Doga

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Doga's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dneska nový držitelé zbrojáku mají bezpečný zacházení dobře nacvičený, vidím to na střelnici. Pamatuju začátek devadesátek kdy se zbroják nedělal. Nákupku jsi dostal když jsi měl vystřílenou alespoň druhou výkonostní třídu nebo živnosťák na cokoliv. Jó tenkrát to bylo na střelnici občas vo hubu. Takže posun tu je.
  2. Rozhodně jsem nechtěl shazovat někoho kdo začíná, naopak když vidím, že mu to moc nejde tak se snažím poradit. Chtěl jsem jen říct, že to není jenom o mačkání spouště. Terče nerad někam dávám, jednak né pokaždý to tak nastřílím a za druhý už se nezlepšuju. Zkrátka jsem na svém maximu z kterým nejsem úplně spokojenej.
  3. Já chodím na střelnici 30 let, dlouhodobej průměr 80x za rok a řekl bych, že střílí tam kde kdo, ale těch co by trefovali zase tolik není.
  4. No já na něj volám Grůtík, slyší na to dobře, ale většinou nedbá.
  5. Tak jsem se nechal po 3 letech ukecat. Podmínka byla britka a jméno Groot. Vzhledem k tomu, že to byl vrh O tak se jmenuje Ó-Groot. Máme ho rok a je to neskutečnej mazel.
  6. U samopalu záleží na konstrukci závěru,jestli střílí z uzavřeného závěru nebo otevřeného.U otevřeného zůstává závěr vzadu a nábojová komora je prázdná,při stisknutí spouště se dá do pohybu,nabere náboj zasune do komory a odpálí a vrací se zpět.Ten pohyb přenáší chvění na celou zbraň.Výhoda je levná výroba,typicky samopaly z IIWW.HK MP5 střílí z uzavřeného závěru a tím je přesnější,ale to všechny samopaly s uzavřeným závěrem.Nevím proč by měl MP5 nad nima vynikat v přesnosti.
  7. Jak jednou kuna načne auto tak se s velkou pravděpodobností vrátí.V 80 - tých letech to začalo v bývalém Západním Německu.Udělali studii a zjistili,že ačkoli ve Východním Německu kuny kabely nežraly,tak když přijel západní Němec na návštěvu na Východ,tak s 30 - ti % pravděpodobností se mu do něj pustily východoněmecké kuny,protože z auta cítily tu západoněmeckou.Kamarádovi minulý měsíc sežraly kabely 2x a nepomohlo ani přeparkování auta.Jedině zkusit spray a pro jistotu náhradní kabely.
  8. Pána z Tanvaldu znám osobně.Několikrát do roka se potkáváme na střelnici.Klidnej,vyrovnanej a naprosto nekonfliktní chlap.Neumím si představit,že by někoho napadl.Většinou ani nestřílí z pistole,dřív dlouhou perkusní a teď většinou dlouhou malorážku.Chci věřit,že to pro něj dobře dopadne.A hlavně,že se to rychle vyřeší.
  9. Doga

    Nože

    Nemáš zač,ceny měl mírné a dodací lhůty kratký,zpracování perfektní.
  10. Doga

    Nože

    to psycho.pat: Pouzdro je od pana Petráka,můžu jen doporučit. http://www.petrak.wz.cz/
  11. Doga

    Nože

    Tento nůž od pana Pajla používám jako lovecký cca dva roky.Kdyby mi jen ležel doma,tak by mě nebavil.Myslím,že to psal P.Dohnal,že nepoužívat hezký nůž,je jako mít doma modelku a neŠukat ji,protože by to byla škoda.Horší bylo,když jsem ho vloni v únoru v noci při vyvrhování lončáka zašlápl do sněhu a zhruba hodinu hledal.Kamarádovy kecy,že na jaře ho najdem mi tep nesnížily.
  12. Taky se přidám,díky moc za první,druhý i třetí obchod.
  13. Jestli se nepletu,tak SaKal jedny má na prodej.
  14. V Česku se při žádosti o zbrojní průkaz důvod neudává.
×
×
  • Vytvořit...