Přejít na obsah

Honza935

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

O uživateli Honza935

  • Datum narození 10.1.1979

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha 5
  • Fanoušek značky
    Hodinky, motocykly, kapela, sport

Honza935's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Honza935

    IWC GST

    GST jsem zakoupil drahé polovičce a musím říct, že kromě jiných předností jsem opravdu ocenil naprosto jediněčný systém zkracování tahu. Tento systém mi umožnil i po rozložení na jednotlivé díky leštěné části přeleštit a nebyl problém se vyhnout kartáčovaným místům. O zkrácení na ruku manželky v limitu cca minuty ani nemluvím. Jediným drobným zádrhlelem bylo rozpojení posledního dílku u pouzdra, asi jsem byl první kdo se o to u tohoto kusu pokusil a tak to šlo velmi ztuha. Ale jinak 100% spokojenost.
  2. Honza935

    Jedny staré Omegy

    Prostě jsou v šuplíku a není pro ně využití - jen vím že je mám a když na ně narazím, natáhnu je...
  3. Honza935

    Jedny staré Omegy

    Ještě doplním, že bez jakéhokoli servisu jdou bezchybně. A to jsem je za posledních deset let natáhl tak pětkrát...
  4. Po dlouhé době na tomto webu se konečně dostávám k první publikaci a jelikož jsem se rozhodl ukázat tu těch pár hodinek co mám pro svou potěchu, začnu od nejstarších, které na mě kdysi doma vypadly odněkud ze šuplíku... Hodinky Omega Watch co Weiss Ruční nátah Fiveteen jewels Pevné stěžejky Vyražené číslo na strojku: 7367149 Na dýnku: Acier staybrite, 8804857, Weiss made fabrication suisse Průměr bez korunky 31mm, výška 10mm Víc bohužel nevím, nejsem zrovna odborník... A ještě dvě fotky z kompaktu, za které mě asi nepochválíte, ale holt lepší se mi jaksi nepovedly...
  5. Ahoj, po nějaké době ještě příspěvek do tohoto vlákna... Chronomaty doputovaly přes Jacoba, Longa a Spiderera (pokud jsem správně pátral) až ke mě. Musím říct, že jsou opravdu nádherné a na tu trochu zlata se dá zvyknout. Faktem je, že tyhle hodinky jsou opravdu vidět... Jedinou malou muškou na kráse je tvar těch zlatých přesahů lunety na 3,6,9 a 12 hodinách - při nošení svetru se pod ně dostávají a zachycují vlákna... ale jinak vše super! Můžu se ještě Jacoba zeptat na historii ?(Spiderer mi toho moc neřekl). Byly koupeny tady? A kde cestou potratily box a papíry? Díky za odpověď.
  6. Zkusím se tu podívat ještě po nějaké alternativě. U těhle hodinek mě trochu mrzí v podstatě nulová vodotěsnost. Na druhou stranu, za tuhle cenu bude asi chronografy, automaty - swiss made těžké takto zachovalé sehnat... Napadá Vás něco?
  7. Zkusím to jinak - nabídka od prodejce je 24.000,- je to rozumná cena? Díky za reakce.
  8. Ještě foto - tedy pokud se mi ho podaří vložit - nějak se mi to nedaří...
  9. Ahoj, jsem nový člen, ale hned z kraje bych potřeboval poradit s koupí mých prvních "opravdových" hodinek. Mám vyhlédnuty Omegy Speedmaster Automatic Date 375.0083 z roku 2001. Kalibr 1152. Hodinky jsem měl fyzicky v ruce u majitele - jsou opravdu zachovalé, pouze s pár povrchovými vlasovými škrábanci. Poškrábání sklíčka minimální, viditelné jen ze šikmého pohledu a z blízka. Komplet doklady (nákup mimo ČR), krabice atd. Originály na 99%, ale samozřejmě převzetí až po potvrzení u Dušáka. Hodinky dlouho nenošeny, ale tudíž dlouho bez servisu. Co mě trochu mrzí, nejsou k nim vyndané články z ocelového tahu. Pokud mi někdo poradí s aktuální cenou, budu rád. Obdobné jsou na ebay za 1730USD bez dokladů a krabice. Díky moc Honza935
×
×
  • Vytvořit...