Přejít na obsah

kuncák7

Členové_50
  • Příspěvky

    18 299
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli kuncák7

  • Datum narození 9.10.1973

Contact Methods

  • MSN
    kuncak7@serznam.cz
  • Website URL
    608315542

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    jídlo, sport, ženský-časem se pořádí koníčků mění

Návštěvy profilu

35 490 zobrazení profilu

kuncák7's Achievements

MegaXXLzávislák

MegaXXLzávislák (8/8)

  1. Na mytí rukou či když tě venku chytne déšt, tak se trocha té wr jistě hodí, nemusí se to mlžit. Na jiných forech se odlepování sklíčka poměrně řešilo, ale jak jsem psal, měl jsem je a u žádných jsem to nepozoroval.
  2. Ale jo, ale verit musíš. Stejně jako tomu, ze v případě postupu do LM tam někdo něco uhraje, stejně jako v to, ze se tu najdou další dva mancafty, co v pohárech nebudou "sbírat zkusenosti", ale něco ukopou aspoň v predkolech.
  3. Tak Fiorentina, to není úplně marný, hlavne potřebnej bod do koeficientu je hratelnej
  4. V systému by to melo byt vidět a automaticky by ti obsilka přijít neměla. Ale znáš to, doporučil bych uschovat účtenku ci SMS. Pro všechny případy.
  5. Nene, neresilo- longines hydry, automat v chronu. Tahle značka me míjela- tady se moc nevyskytuje a na chrono24 nechci lézt. Ted byla nabídka z CR, tak jsem porusil svá pravidla a sel mimo chronomag i facebookove skupiny a......
  6. Ale jo, hezkej vecer, návštěvy nelituji. Srazka s realitou je někdy kruta a bolí. Snad aspoň ta Plzeň půjde dál.
  7. Hm, to je zase promrhanej vecer. A to jsem se tak těšil.
  8. Jen je škoda nulové wr a častá závada co se řešila bylo to, že se "odlepilo" sklíčko. Měl jsem je 3x a naštěstí mě to nepotkalo, jsou to super hodinky za pár kaček.
  9. kuncák7

    Hodinky a ženy

    Nojo, jsem asi zoufalec, ale mě se holt silikony líběj. Je to "krapet" vylepšený, ale snesu to :-))).
  10. Sorry, že skáču do podělaného dne" někomu jinému :-)), ale má to pokračování - dnes mělo dojít k vrácení - v 8, v 10, ve 14 hod. a ted telefon - hýbající lunetu si zavinil sám, hodinky vzal do bagru a jebnul s nima !!! Navíc si konečně zkontroloval výrobní číslo na faktuře s číslem na dýnku a našel ty hodinky na googlu !!! Tohle fakt nee. Já toho nahoře musím asi pekelně s..t.
  11. Já ani nevím. Komunikace od začátku byla taková, no podivná. Ale já po těch hodinkách tak toužil, že jsem to překousl a šel do toho, i když to byl provar z mé strany. A teď řeším tohle? Já jsem poměrně v klidu, výhružkám jsem se smál a to ho naštvalo asi ještě víc. Prostě si vrátíme hodinky a bude to, na rozčilování mám teď manželku :-))), hodinky mají být potěšení a radost.
  12. Jo, obvinil me z toho, ze jsem mu prodal fejky s papirama, poda na me trestní oznámení a zítra cituji, jde k Bechinemu ověřit pravost.
  13. Jsem prostě nepoucitelnej, zarekl jsem se, ze hodinky budu kupovat/ měnit jen tady a porusil to. Domluva jak s cca triletym, ale budiž, předání des a hrůza ( spletl si adresu, patro,.....). Nic pro mě vyhodneho- hodinky ve stejne cenovce, jen me komplet a skoro fungl nove za hodinky bez papiru, co jsem fakt moc chtěl. A jen za jízdu domu mam 10 zprav, zda jsou hodinky prave, protože k....t neumí zadat typ hodinek do vyhledávače a kouknout se ( kdyz tedy nechce napsat do prodejny, zda je faktura a zarucak prava),........ Nekdy si myslím, že, radši nic. Musel jsem si ulevit.
  14. To je jasný. Proste si ja osobne musel prisadit, protoze po derby jsem byl v depce.
  15. Jojo a Krejčí, to je bonus navíc.
×
×
  • Vytvořit...