Přejít na obsah

obrbobr

Členové_50
  • Příspěvky

    560
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    nože
    hodinky
    vaření

Návštěvy profilu

6 177 zobrazení profilu

obrbobr's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Jestli si dobře pamatuji, tak to Pojištění odpovědnosti zaměstnance, má plnění do 5-ti násobku jeho platu. Aspoň tak jsem to měl já a naštěstí jsem to nikdy nepotřeboval.
  2. Jak bylo uvedeno výše, za mě určitě Leatherman Surge, nebo Leatherman Wave (ten je menší)- ekonomická verze Leatherman Charge. Docela zajímavý je i GERBER Center-Drive (tam je zajímavě vyřešený šroubovák).
  3. K tomu co píšeš, mám stejné zkušenosti. Párkrát jsem také koupil kudlu z Německa a vždy se tam od zasílatele našel nějakou milou drobnost, většinou medvídky, čokoládky, lízátka a jednou i škrabku na brambory
  4. Především záleží v jaké stupni je ta Artróza. Pokud I. a II. tak ty potravinové doplnky mohou pomoci. Sám mám artrózu kolen I. stupně a pomáhá mi ten Alavis, ale zjistil jsem, že k tomu je dobrá i kyselina Hyaluronová - ta zajišťuje tu tekutinu mezi klouby. Mezi Alavisem používám Geloren Active, ten tu kyselinu obsahuje a hlavně je velice chutný, ale dražší než Alavis. Mě to pomáhá dost.
  5. No každopádně Kona má to tepelné čerpadlo - kvůli nabíjení. Pěknou recenzi má na YT pan Vaculík na auto.cz
  6. Ten Nissan je zajímavý a docela pěkný. Cenově bude asi nejlevnější z použitelných EV. Co Hyunday Kona? Dle testů a recenzí se uživatelé dostávali se spotřeboval kolem 14kW/100km, to je v kombinaci se silnější baterií 65 kW, už slušný dojezd. Cena je ale od Leaf výrazněji vyšší. Možnost je dovoz z Německa, tam byly dotace na EV, takže ceny jsou o něco lepší.
  7. včera omylem shlédnutý reklamní spot na TV https://www.zivotkosevyplati.cz/detail/pribeh-iveta/ který kreativec tohle vymyslel ?
  8. Chápu má to řešení: v TV, v jejím menu nastavení je "třídění kanálů" a tam můžeš mazat jako divej a máš na chvíli klid, dokud to někdo znovu nenaladí
  9. Tak to dej vědět Brzobohatýmu, určitě bude mít zájem
  10. Ano je to tak, je potřeba to vidět "naživo" Nicméně SEIKO SSC931P1 je ta menší varianta SPEEDTIMERŮ s průměrem pouzdra 39mm, ty Tvoje mají 41,4mm Ta luneta by musela být ze SEIKO SSC923P1
  11. to je přeci jedno, že Ti žádná bunda od Barbour nesedne a jsou hnusný, důležitý je to logo a taky, že to nosí Bond, ne?
  12. zkus tady https://www.1337x.to/search/Mi+piace+lavorare/1/ píše to 5 seedů
  13. Nikde jsem to tady nezaregistroval, ale mě docela v těchto zimních měsících chutná Ayurvédský čaj. On to v podstatě čaj není, spíš směs koření, ale mě to chutná. Kupuju v sámošce tohle.
×
×
  • Vytvořit...