Přejít na obsah

Tomsn

Členové_50
  • Příspěvky

    196
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Tomsn

  • Datum narození 6.1.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Tudor, Omega, Zenith

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tomsn's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Je to tak, ve filmu jsou s tmavým cifrem. Mám je již 7let, ale za poslední rok na ruce jen cca 2x Spokojený jsem - zpracování v rámci ceny si myslím, že je precizní, qrz eta šlape jak má, kvůli pvd musím uznaz, že nenesou moc známek používání - vhledem k tomu, že sem je vůbec dřív nešetřil, baterka chng za 7 let 2x. Co by tě zajámalo konkrétněji?
  2. Pepa byl velmi seriózní a rychlý v domluvě, jak se řeklo tak bylo . Děkuji mu za to, že přiblížil hodinky do Brna a ušetřil mi tak cestu. Nemám žádné výhrady, a rozhodně ho doporučuji.
  3. Taky se přidávám do klubu, foto sice ze so, ale co už
  4. Moc děkuji Martinovi za obchod. Prodloužený pokec u kafe byl super a můžu tohoto seriozního prodejce doporučit. Takto by to mělo vždy vypadat.
  5. Já začal u Fjallu černou Kirunou... přežil jsem s ní zimu v klidu, ale zase sem dost otužilej Pak následoval Greenland No. 1 Down Jacket M a tj za mě asi nejpohodlnější bunda co od nich mám.. teplá je taky dost na naše zimy :-)... je jediná od nich, kterou mám ve 3 barvách Jinak v zimě střídám nejčastěji , Greenland No. 1 Down Jacket M, Kirunu, Skogsö Padded Jacket M, Visby 3 in 1 Jacket M, Brenner Pro Padded Jacket a pak mám ještě Singi Down Jacket M, Nuuk Parka M, ale na ty nebejvá často velká zima... Pokud bych mohl vybrat ze všech, tak pro mě top nejnositelnější je - Greenland No. 1 Down Jacket M.
  6. Děkuji Davidovi za proběhlou realizaci nákupu 2ks hodinek. Domluva bleskem během pár hodin s realizací předání tentýž den. Takto by měl obchod vypadat, navíc fajn pokec. Prodejce můžu jen doporučit. Tom
  7. Okej moje chyba... řídí se tímdle paskvilem záleží jak si to tam chceš rozhádat viz: https://frankbold.org/poradna/fungovani-obci-a-uradu/hospodareni-obce-a-kraje/hospodareni-obce-a-kraje/rada/co-muzete-delat-pokud-obec-postupuje-pri-p popř. https://www.moderniobec.cz/majetkopravni-dispozice-s-nemovitostmi-obce-1/ Tam bydlíš no... nejdřív bych si zkontroloval jesli úřadně proběhlo vše oukej, při nejhorším můžeš podat ponět na MV. Netuším jestli cena kterou nabídl původní pronajimatel i když je 1/3 oproti tvojí je moc nízká.
  8. Tak jednoduše... co to bylo za zakázku? VZ, VZMR? Někde na nějkákým jejich profilu zveřejněno? Stejně musí jednat dle Zákon č. 134/2016 Sb. Dal bych jim normálně podnět na ÚHOS a finanční kontrolu ať si užijou?
  9. Tak, tak souhlasím... mám obj. cca 100ks Brotheru do firmy a čekám na ně už od 1.10.2021.. prej dá-li bůh tak během dubna...
×
×
  • Vytvořit...