Přejít na obsah

svijanskymaz

Členové_50
  • Příspěvky

    962
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

O uživateli svijanskymaz

  • Datum narození 12.8.1970

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Příbram,Piešťany
  • Fanoušek značky
    Glycine,Mido,Panerai

Návštěvy profilu

8 134 zobrazení profilu

svijanskymaz's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Berte,koli Tebe som sem prestal pred dvomi rokmi chodit.Tvoje nazory na covid boli chore.Teraz sem nahodou mrknem a vidim,ze si ostal idiotom.Takze zbohom naveky.
  2. Vsetkym sa odpravedlnujem.Stovky sikovnych sladkov urcite ocenia znalcov z chronomagfora,ze bumbaju Argus.To je pivo hodne tohoto fora.No a este mozno Primus,Klasik atd.
  3. Kokot,tu padlo,tento vyraz?No nepadlo.Ale pride mi zufale,ze v Cechach sa pivari bavia o Arguse.Fakt?
  4. Ty ma fakt celkom series Ty si doktor,ze?Mas istotu stabilneho primu,ovacie a sestricky co Ti uvaria kavicku.Evidentne rozumies vsetkemu.Ale uz si uvedom,ze trebarz ja mam zavretu hospodu a nedostanem ani korunu.Nesedim,makam inde.Chcel by som vidiet Teba...
  5. Svijany nezastavam,uprimne varia len dve super piva 450 a Dux.Ale to nemeni nic na fakte,ze tu o pive viete hovno ,Argusaci.
  6. Asi stracam cas s ludmi co nevedia citat...Posledna stranka je debata o chcanke s nazvom Argus.Takze opakujem zmazat.O pive tu vacsina vie hovno,tak tu nezakladajte vlakno ktore nema zmysel.
  7. Poprosim toto vlakno vymazat,uplne zakazat v texte slovo pivo.Nakolko je tu vetsinou same hovado,ktore za pivo povazuje Argus.To uz zrovna mam fejky Panerai z Ciny,mozem zahajit predaj? Kam az dojdeme?
  8. Ja uz som myslel ze Horne Uhry a Bohmen a Mahren ci ako ste sa to volali za protektoratu su davno za nami a ono ajhla...:-)
  9. No,no....Si to po sebe precitaj.Forum gentlemanov to tu ma byt...
  10. Asi tak....Uz dneska sme boli na prechadzke a mam pocit,ze ludia maju viac rozumu nez si Primula mysli.Skoro nikto rusku na hube,ale vsetci ju mali na krku,alebo v ruke.Ziadne hlucky a slusny odstup.Pohoda.
  11. To je subjektivny nazor,to iste moze niekto tvrdit o Tvojej osobe..Mna po Budvare hlava neboli a je vyborny..
  12. Budvar je jediny priemyselny pivovar,kde na etikete stoji-voda,jacmeny slad,chmel ranny zetecky cervenak.Zbytok si domysli....
  13. Dorazil vrtic.Pohoda,rychlo,vsetko ok.Dik
  14. Ok.Nie Rybalko,ale Konev.Karantena robi svoje...
  15. mTakze si mam nacitat literaturu aby som zistil,ze marsal Rybalko neoslobodil Prahu?No tak to si asi iny borec.
×
×
  • Vytvořit...