Přejít na obsah

J3STER

Členové
  • Příspěvky

    24
  • Registrace

  • Přítomen

J3STER's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. To Jankoxxx: Ne nadarmo je u tveho jmena "trochu mimo" Budes mit nejspis pravdu. Ta zkusenost se holt pozna To StanoBare: Mitch nechava hodinky vyrabet nekde ve Svycarsku a pak uz je jen prodava a snad dela i servis. Kazdopadne pred koupi jsem hodne procital diskusni fora lidi, co maji jeho hodinky, vsemozne schanel recenze a vsude ty hodinky vychvalovali. Tak treba jsem mel jen velkou smulu ... a nebo znameni, ze mam mit proste ty PRIM
  2. Je to tak! Bohuzel ani na treti pokus nebyly hodinky ok, kdyz nepocitam opravu tech prvnich. Kazdopadne diky, za prani. Hodne ted pokukuju po nejakych PRIM, asi se ze me stava vetsi a vetsi vlastenec A "doma" se urcite nezklamu!
  3. Tak po delsi dobe jsem zpet s aktualizaci, protoze si myslim, ze by to mohly byt uzitecne informace pro potencialni zakazniky OCEAN 7 ak. AirNautic! A ty bohuzel nepotesim! Vec se ma takto. Nekopiruji klasicky pribeh chronomagora, co si vybere hodinky a za dva mesice uz se mu nelibi. Ja jsem s designem techto hodninek naprosto spokojen a byl bych stastnym majitelem, nebyt nasledujiciho pribehu. (omluvte hacky a carky, mam agnlickou klavesnici) Zhurba po ctyrech mesicich se hodinky "pokazili". Minutova rucicka byla na cele, ale hodinova rucicka ukazovala celou az za 20 min. Hodinky jsem poslal na opravu a vratily se mi se stejnym problemem. Poslal jsem je zpet a dostal jsem novy kus, ale se stejnym problemem! Poslal jsem je zpet a dostal nove. Zdaly se byt ok, az jsem je jednou sundal z ruky a nechal cely druhy den na stole. Kdyz jsem se odpoledne vratil, hodinky mely byt v chodu, ale nebyli. Trochu jsem to otestoval a zjistil, ze se hodinky zpomaluji. I kdyz je nosim cely den, tak se behem nasledujciho dne zastavi a to by rezerva chodu mela byt dva dny. Nakonec jsem si vsiml proc. Barva na kratsim konci sekundove rucicky byla prilis tucna a mirne se soupala o minutovou rucicku, coz na ni take zanechalo mirnou stopu. Pozdeji jsem si i vsiml, ze se sekundovka zastavi vzdy prave tim kratsim koncem v rovnobezne pozici s minutovkou, tedy v momente dotyku. Hodinky jsem tedy poslal zpet a nechal si vratit penize. Zaverem bych tedy rad vsechny upozornil na problem tohoto typu i kdyz ostatni hodinky od OCEAN 7 mohou byt ok. I kdyz k tomu mam drobnou poznamku. Psal jsem recenzi na LM2 od OCEAN7 a ty mi prisly se spatne udelanym paskem, ktery nesedel a musel se vymenit. Bylo to takove varovani, kterho jsem bohuzel nedbal. Mel jsem tedy bohuzel smulu a vysledkem byla vice nez rocni anabaze preposilani si zasilek do USA, financni ztrata rovnajci se ve finale prakticky novym hodinkam a hlavne spousta nervu s pocitem, ze jsem hodinky vic nemel, nez mel. Jedine pozitivum byla komunikace s Mitchem, ktery se vzdy omluvil a snazil se o promptni napravu. Bohuzel je to malo platne, kdyz hodinky zkratka nejsou kvalitni. Alespon to je muj dojem, ale tohle by se snad nemelo stavat u hodinek za 1000$ nebo ne?
  4. Odpovedel jsem ti na SZ. Kdyby si mel jeste nejaky dotaz, tak se nevahej ozvat.
  5. Díky za gratulaci. Druhou verzi jsem poslal hned zpátky. Jinak na zbytek ti perfektně odpověděl StanoBare. Můžu jen doplnit, že Mitch je pohodovej chlapík, který rozhodně dostojí své pověsti, kterou si ve chronosvětě vybudoval. Takže řešení jakýchkoliv záležitostí s ním probíhá promptně a s nadhledem, můžu jen doporučit
  6. Nemám je ještě ani týden a na odečet času si teprve zvykam. Z počátku to je samozřejmně náročnější, ale dávám tomu měsíc ... maximálně dva a bude to stejná přirozenost jako s běžnými
  7. Tak příště ty krabičky nafotím i z boku, když se tak líbíly Každopádně jsem rád za pozitivní ohlasy a díky za ně! To 24h uspořádání je takto určitě lepší, už jen proto, že člověk má ve zvyku hledat časy od 9-12 a od 12-3 v horní půlce ciferníku. Celkově to tím pádem usnadňuje přechod na takové hodinky.
  8. Zdravím všechny na foru. Jsou to asi dva měsíce, co jsem koupil skvělé potápky od OCEAN7 LM-2 Titanium timer a zveřejnil pár fotek tady na foru. I když se mi moc líbily a v podstatě jsem k nim neměl jedinou výhradu, zjistil jsem po nějaké době, že to není úplně můj styl. A tak jsem je prodal a objednal si model AN-24 Pilot od sesterské značky AirNautic. A tentokrát je to tedy ono Pár technických údajů z webu prodejce: - hodinky se dají koupit ve dvojím provedení pouzdra Brushed 316 Stainless Steel Case Swiss Automatic Movement 41.5 mm diameter 11.75 mm height Swiss Super Luminova Luminous Material Flat Sapphire Crystal with Inside Anti-Reflective Coating Water Resistance - 100m/300ft 20mm Lug Spacing Screw Down Crown Pár zajímavostí a postřehů: - hodinky jsou v podstatě remake hodinek značky Yantar, kerá přestala vyrábět na přelomu 21. století (modely se prodávaly v rozmezí 2-3,5 tisíce Euro) - na webu výrobce si stále můžete objednat původní Yantary okolo 1500$ - hodinky mají stejný strojek jaký používá Breitling - dvoubarevný ciferník symbolizuje den a noc (ve stínu, šeru nebo v noci to ovšem skoro není vidět, což mi i vyhovuje) - rozvržení ciferníku, podle mě i logičtěji, má 12h nahoře (opět inspirace od Yantar, kteří to tak dělali na základě slunečních hodin!!!) - luminace není zdaleka tak výrazná jako na potápkách, v noci se čas odečíst dá, ale dá to práci - výrobce se u těcho hodinek inspiroval klasickými pilotkami (výrazné ručičky, čistý ciferník) s tím, že barevně podtrhl 24 hodinový režim rozdělením na denní a noční fázi, což se může hodit třeba posádce ponorky. Mě ciferník i trochu připomíná radar ponorky nebo letadla. Možná i tak vznikl název AirNautic, který používala pro své modely už značka Yantar - obě verze pouzdra mi přišly skvělé, proto jsem objednal oboje, abych si správně vybral ... nakonec to vyhrála verze klasičtější, která působí i vzdušněji a hlavně lépe sedí na hubenější ruce (17,5) ... tu druhou, masivnější verzi bych doporučil pro silnější pazouru Tady je pár prvních foteček z iPhone
  9. super skageny jsou tyhle http://www.goto-watches.com/Skagen-Men-s-Titanium-Watch--396LTTM-7133.html#WatchP myslim, ze je delaji i s hnedym cifernikem, coz vypada jeste lip. Kdysi jsem o nich uvazoval a rozhodne bych se za ne nestydel. Pozor u kulatych skagenu, jestli ma pritel hubenejsi ruku, tak bude mit nejspis problem s tim kovovym (dratenym) paskem, protoze neni tak ohebny v miste kde drzi na hodinkach. Zkousel jsem oboje a ty co doporucuji jsou ok i pro hubenejsi ruku.
  10. Diky, jsem s nimi maximálně spokojen. Čistý design ciferniku, výborná luminace a každý je unešen z toho, jak je ten titan lehoučký. Ta druhá korunka je na lunetu a funguje v obou směrech!
  11. Koupil jsem si svoje první slušnější hodinky a protože mi Chronomag hodně pomohl s prvními krůčky v tomto světě, musím mu to oplatit. Nebudu raději rozepisovat několikatýdenní anabázi, kdy jsem hodinky vybíral. Nakonec jsem objevil značku OCEAN 7 a bylo jasno, od koho hodinky budou. Vzal bych si nejraději hned troje z jejich portfolia, ale nakonec zvýtězil rozum a volba postupného nákupu. Tahle značka tu na Chronomag moc zastoupení nemá snad jen s vyjímkou LM-7 PloProf, takže bylo na čase aby ziskala nějakého patrona, protože ja s touhle značkou nějaký čas pobudu Tak konec řečí, představuji LM-2 Titanium Timer od vybalení až po nasazení! PS: Časem dodám trochu reprezentativnější fotečky, tohle jsou takové rychlovky z iPhone.
  12. Oni jsou i v automatu. Zkopiroval jsem špatný odkaz. Tady jsou: TAWATEC M7 AUTOMATIC Takže vlastně splňují všechny mé požadavky až na tloušťku.
×
×
  • Vytvořit...