Přejít na obsah

Dee

Členové_50
  • Příspěvky

    1 115
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Tudor, JLC, Seiko

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Dee's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Ahoj, prodám Addiesdive AD2030. To důležité - made in China, cena 800 Kč Podrobněji: 36mm VH31 mecha-quartz strojek od Seika WR100, šroubovací korunka plný tah
  2. Lepší fotky by to fakt chtělo, z dálky to vypadá jako DW ale zblízka je fakt vidět, že i "budget Lange" jsou pořád Lange.
  3. Dee

    GMT & Datejust

    Nešlo, už je to to jediné, co se u Rolex řeší
  4. Dokud nebudou BLRO (jestli někdy)
  5. Takže když ty fejky Rolád z pláže budou stát 300USD, bude v nich Sellita takže na tom vlastně Švýcaři nejsou tratní, tak je to Ok?
  6. Ačkoli Steinhart nemusím, tak to přirovnání není 100% správné. I když se mi to nelíbí tak chápu, že někdo chce "Submariner style" hodinky, protože prostě nemá na (nebo není ochotný dát) originál, ale líbí se mu design. Ale Steinhart a spousta dalších značek (třeba i Squale) vyrábí hodinek dost a určitě to nejsou 100% kopírky. Jasně, je tam "silná" inspirace, jasně, ze dvou metrů to vypadá jako Suby, ale na ruce to prostě sedí jinak, pouzdro má jiné rozměry, má to jiné barevné varianty, trochu jiné ručky atd. Navíc jsem asi prostě ochotný pochopit, že někdo nechce dát 700k za vintage redline Suby, tak si koupí Ocean One. Ten inzerát ale i další diskutované hodinky jsou kopie 1:1, často i se jménem, kde opravdu jediný rozdíl je logo. Že si někdo nekoupí Suby nebo Big Piloty, to pochopím, nechápu ale, že se někdo chlubí kopírkou 62MAS, když samotné Seiko má běžný, nelimitovaný model za 20k. Nedej bože ty Tuňáky.
  7. Byla to částečná směna za 116610, 41 s etou mám v trezoru ty jednou směním za Pateky [emoji23] ale je pravda že na ruku se teď moc nedostanou
  8. Po 16610 asi jediné hodinky, které bych mohl nosit každý den
×
×
  • Vytvořit...