Přejít na obsah

matthias

Členové_50
  • Příspěvky

    763
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

4 844 zobrazení profilu

matthias's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Ja jsem tusil, ze za ty divery od vas dostanu vycinkano... Jsem holt slabej, no, a kolega se ozval ve spravny okamzik. A mne dela radost, ze mu porad delaji radost.
  2. Je to trochu závan minulosti - model GCBP997. Vic fotek a povidani pripadne tady:
  3. Ziju, ziju, i ty hodinky mi stale tikaji Jen jsem tady uz celkem dlouho pouze v lurker modu
  4. Příjemná komunikace, vše podle dohody, rychlá platba. Děkuji a kdykoliv znovu.
  5. Za mě stojí za pročtení ještě tyhle posty na WUS, hlavně asi ten druhý: Grand Seiko Movement Guide (2020) Grand Seiko Buyer's Guide (2020)
  6. Hezkypěkně! Velká gratulace a jsem moc rád, že se konečně povedlo ulovit. Navíc se zdá, že v moc pěkném stavu.
  7. Rozhodně, prosím, kolegu pozdravuj. Mimo výborné práce se mi moc líbil i jeho způsob komunikace. Předpokládám, že myslíš ty chronografy a jsem rád, že tě oslovily. Je to úžasný kousek. Měj se hezky a ještě jednou díky.
  8. Chci se připojit k pozitivním ohlasům a poděkovat za skvělou práci. Osobní návštěva servisu s velmi příjemným popovídáním, profesionální přístup po celou dobu opravy včetně průběžného informování o stavu zakázky a hezké fotky otevřeného strojku. Na závěr velká ochota a flexibilita ohledně možnosti předání opravených hodinek. Konkrétně kompletní servis a nový antireflex pro chronograf Credor GCBP997 a kompletní servis a oprava závitu korunky pro Seiko SAGN001. Rudo, díky moc, rozhodně vím kam příště.
  9. Nový antireflex z nich udělal zase trochu jiné hodinky.
  10. Zpět ze servisu a konečně na ruce
  11. Zatím velká spokojenost
  12. Za mě jsou povedé moc a rád si je vyzkouším... Spona a profil tady (https://wornandwound.com/seikos-62mas-reissue-gets-new-enthusiast-friendly-variants-and-the-tuna-gets-an-upgrade/):
×
×
  • Vytvořit...