Přejít na obsah

patrikw

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli patrikw

  • Datum narození 30. května

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha+Brno

patrikw's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Každému připadá hezké něco jiné :-).. fotka od shag(a) má lepší ostrost i hloubku - je reálnější a vypadají na ní mnohem líp.
  2. Objednával jsem 3.8.2011 odpoledne a dnes (9.8.2011) na mě čekal řemínek ve schránce :-) absolutní spokojensot!... a hned je na hodinkách :-)
  3. Ahoj Všem. Ač se to zdá neuvěřitelné, tak až dnes jsem narazil na toto vlákno :-) jak je vnořené, tak se stalo :-) .. Takže jmenuji se Patrik a na Chronu jsem zaregistrován tak nějak rok.. a od té doby čtu a čtu..Prapůvodně jsem sem přišel myslím přes Google, když jsem hledal nějaké údaje k hodinkám pro sebe... s fórem se mi ale ,,bohužel" otevřelo tolik nových voleb, že teď nevím co si mám vlastně pořádně koupit. Vlastním v tuto chvíli jedny Tissoty Basculle a na cestě mám na zkoušku módní Camel Active. Jinak v hledáčku:Fortis Marinemaster White B-42, Citizen Blackhawk BJ7010, nebo třeba Seiko 7002... Patrik
  4. Ahoj. Nikde na fóru jsem je nenašel, tak pro potěšení oka přidávám. Limitovaná edice by měla být z roku 2003. Velikost pouzdra 38 s korunkou, pásek žralok. WR 200m, Safírové sklíčko. Nevím v jaké sérii se dělali, někde jsem četl že snad jen 500ks Měl jsem je od známého půjčené na ruce a vůbec by mi nevadili :-))
  5. Nechtěl jsem zakládat nové téma, když už jedno bylo, byť už hodně staré (abych jako nový přispivatel zdejšího fóra hend nebyl kárán za zakládání duplicit) :-) mají být zhruba za měsíc, tak uvidím
  6. NIkdo nic? Já mám přes známého teď objednanej model viz. obrázek, tak doufám že to bude aspoň trochu kvalitní :-) Až dorazí dám nějaké živé foto.
×
×
  • Vytvořit...