Přejít na obsah

lolohh

Členové_50
  • Příspěvky

    3 401
  • Registrace

O uživateli lolohh

  • Datum narození 11.3.2007

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

14 835 zobrazení profilu

lolohh's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Harfa - https://www.harfasport.cz/strolz-racing-black-2021/ jsou sice hnusný (mají více druhů, ty moje jsou hnusný), ale miluju je. Předtím jsem zkoušel všemožné (hlavně rozšířené) boty, ale bída.
  2. A co si od nich slibuješ? Já trpěl skoro celý život ve všech lyžácích, které jsem kdy měl. V polovině první jízdy sundat lyže, povolit boty (utažené tak, že jsem každou přezku povolil jedním prstem), kleknout do sněhu, aby přešla křeč v chodidlech a tak. Strolzy mi to vyřešily, jsem v nich celý den, většinou je ani při obědě nepovoluji. Za mě to byla nejlepší investice 20 tisíc do sportu, jakou jsem kdy udělal. Ale nevím, zda dají něco navíc člověku, který netrpí v "běžných" lyžácích.
  3. https://www.google.com/search?gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TDJLySssykkxYLRSNagwMTdISko1SDE0M0gxNU5LsTKosLRIMUiyNDM2TzMzNjUxSPTiLUjMzCtRSMusUCgoygcAstYUTw&q=paint+fix+pro&oq=paint+fic+pro&aqs=chrome.1.69i57j46i13i175i199i512j0i13i30l3j0i22i30l2j0i13i30l7.7055j0j9&client=ms-android-huawei-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
  4. Já kupoval teď klukovi (13 let) k Vánocům Wave plus. Ale je na své věci opatrný a neztrácí je (zatím), takže mi nevadila o něco vyšší cena - bral jsem někde v Black Friday, takže to nebylo za běžnou plnou cenu. Nůžky jsou takové nic moc, ale kluk dost dělá s paracordem a ten se tím ustříhne.
  5. Já letos běhal vlastně první rok (začal jsem po letech v září 2020), běhám pomalu (průměrné tempo jsem radši z obrázku odřízl :D) , ale rád. A víc než bych kdy čekal. Každý měsíc 200km+. Občas tedy velmi těsně přes 200, ale jednou 285 km za měsíc.
  6. Jako uznávám, že je možné, že na to časem budu jen věšet hadry, ale zpočátku snad ne
  7. Nemáte prosím někdo nějaké tipy na běžecký pás? Díky.
  8. Nový tričko. Den předem koupené, protože super jemné, abych vyřešil to, že mě občas trochu škrábaly bradavky. Asi mi neporadili dobře nebo co. No, naštěstí jsem měl v plánu trochu méně než obvykle, takže když jsem po 5 km otáčel, tak jsem to začínal cítit. Ale jsem na to zvyklý i z jiných trik - kde to však nikdy nebylo zdaleka tak hrozné. Od 8. do 10. jsem si to triko už držel rukama, No, bolest mám rád... Já to zkoušel dříve taky, ale moc mi to nevyhovovalo. Nejhorší byla náplast bez polštářku přímo na braďoury, to při sundavání bolelo jak svině. Spíš jsem jel ve vazelíně. Ale včera, ybch vyzkoušel ten nový super kup jsem ani vazelínu neaplikoval. Au, to jsem zkoušel a mám z toho trvalé následky. Jen v hlavě teda. Jak o tom tak přemýšlím, tak jsem je možná tenkrát měl z předchozího běhu trochu "porušené". Velmi pohodlné a lehké tričko, které se pro své vlastnosti velmi dobře hodí i na dlouhé výběhy. https://www.underarmour.cz/ua-streaker-ss-grn-2
  9. Tomu moc nevěř, protože já (40 letý tlouštík) tam mám 21 až 24, jak kdy
  10. Ahoj, sám nevím. Já to nijak neplánoval, přicházelo to tak samo a pocitově. Nyní třeba cítím, že 300 km je na mě za měsíc moc. Když jsme začínal po letech zase běhat, tak jsem si říkal, že by bylo super uběhnout 3x či 4x týdně pět kilometrů. Pak jsem to zvedl na osm kilometrů. Posléze se mi to nějak zvrtlo a březen byl pro mě až extrémní Vycházelo mi to v práci, doma, počasí bylo ok (v dešti jsem byl snad jen jednou nebo dvakrát), chtěl jsem to zkusit. Když o tom teď přemýšlím, tak si myslím, že bych rád chodil 4x týdně, to vím jistě. Je pravděpodobné, že to většinou bude 14 km. Kdyby to někdy bylo méně (třeba těch osm), tak bych se nezbláznil a stejně tak si myslím, že občas si dám těch cca 22 km. Chtěl bych zkusit se pohybovat kolem 200 km měsíčně, ale vím, že od června to bude horší. Zaprvé bude vedro, které nesnáším. Zadruhé v polovině června zařne rybářská sezóna a v dny, kdu budu vstávat v půl třetí a pojedu na ryby, tak běhat nepůjdu vůbec, tím jsem si jist. Mám už nové boty, byl jsem v sobotu a neděli (14+15 km) a včera mě po strašně dlouhé době opravdu bolely nohy - stehna. Tak nevím, zda to může souviset s těma botama, nebo s tím, že jsem se pokusil místama trošinku zrychlit.
  11. Díky moc! Když je nasněženo/hodně mokro/sněží/prší/mrzne, tak jdu v Salomon Xa 3D PRO s goráčem. Ale v těch Asis mnohem častěji, hrubým odhadem 90%. Už jsem si obejdnal nové Saucony, dnes si pro ně jdu. Nápad se střídáním se mi líbí, zkusím, díky. To jsem si taky myslel a chyba lávky Když bylo možnosi před Vánoci boty zkoušet v obchodech, tak jsem to zkusil a současný model mi přišel úplně jiný. Užší, abych se do toho nějak rozumně dostal, tak bych musel vzít snad o číslo a půl větší. PRsotě mi vbec neseděl. Což mě zklamalo, protože ty staré mi hodně vyhovují a doufal jsem, že nebudu muset moc zkoušet a laborovat.
  12. Pravda je, že v autě jsem najel méně Díky. Před pár lety jsem si koupil Asics Nimbus, takže boty slušné. Ale už mají naběháno zhruba tisíc kilometrů, takže začínám koukat po nových. Stavil jsem se kousek od kanclu v Triexpertu, kde si mě borec vyslechl a že mi pošle do mailu nějaké návrhy. Poslal, já si udělal pořadí a odepsal jsem mu, které budu chtít zkoušet jako první a kdy můžu přijít. Když mi odpověděl, že mě nemůže pustit do prodejny a že si mám vzít jedny, případně vrátit a vzít jinou velikost či typ, tak mě to zaskočilo. Samozřejmě je v této situaci chápu, ale já si asi nejsem schopný takhle koupit boty. Mám problémy s většinou běžných bot (široká noha i nárt, odřené malíčky a paty), takže myšlenka, že běžecké boty nevyzkouším ideálně dvě velikosti a dva různé typy (běžně bych zkoušel klidně i o dost víc) mi není úplně příjemná. Já vždycky sportoval abnormálně hodně. 3-5 tréninků víceméně každý týden za posledních skoro 35 let. Ale při VŠ jsem to dokázal přechlastat a hodně nabrat. Před rokem a půl (vyhřezlé dvě plotýnky) jsem skončil se vším, jenom chodil - za loňský rok denní průměr 17.500 kroků. Běhám od září, navyšuju postupně (85 km, 130 km, 155 km, 192 km, 200 km, 210 km a teď tedy skok na 285 km). Po těch delších bězích mám den volna, kdy jenom chodím. Doufám, že to tělo vydrží, ač si rizika samozřejmě uvědomuji.
  13. Běhám teprve pár měsíců, po mnoha letech. Březen jsem měl rozběhlý na 300 nebo 310 km, ale zhatila mi to záda. Od pondělí sotva lezu. Což mě strašně sere. Tempo a převýšení mám významně horší než většina ostatních, ale on si člověk s metrákem nemůže moc vyskakovat. Leden i únor jsem měl 200 nebo 210. Jsem zvědav, jak mě to bude dále držet.
  14. Pani byla na první dávce už koncem prosince, 18.1. jde na druhou. Byla druhý den trošku unavená, jako pár kolegů a kolegyň, většina ani to.
×
×
  • Vytvořit...