Přejít na obsah

noham

Členové
  • Příspěvky

    5
  • Registrace

  • Přítomen

noham's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vše proběhlo v naprostém pořádku, hodinky dorazily bezpečně zabaleny v perfektním stavu přesně podle uvedeného popisu, navíc ochotný a vstřícný přistup. Prostě radost obchodovat.
  2. Základ daně lze snížit o výdaje prokazatelně vynaložené na jejich pořízení (tedy o kupní cenu vozu), jsou-li výdaje vyšší než příjmy, k rozdílu se nepřihlíží, nelze si tedy snížit o případnou ztrátu základ daně. Pokud jsou příjmy pouze ze zaměstnání a objeví se ostatní příjem přesahující hranici 6.000,- Kč, vzniká povinnost podat daňové přiznání.
  3. noham

    Hamilton - kde koupit?

    Taky jsem zkoušel někde objevit a nikde nic, bylo to spíš reakce na odpověď výš, kde bylo uvedený, že mu napsali z Brna (našel prodejce na oficiálních stránkách), tak mě zajímalo odkud, že bych případně nakoukl :-D. A něco poblíž Brna byste někdo nevěděl?
  4. noham

    Hamilton - kde koupit?

    Zdravím, můžu dotaz, kde že se dají koupit v Brně, nějak jsem to na těch jejich stránkách nenašel, předem díky
  5. Zdravím pánové, chtěl bych poprosit o radu. Dá se v Brně někde kouknout na hodinky značky Fortis, kromě obchodu u Hanáka? Tam mám trochu mrazení v zádech, hned jak se objevím ve dveřích. Předem děkuji za případně příspěvky.
×
×
  • Vytvořit...