Přejít na obsah

tnt880

Členové
  • Příspěvky

    17
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli tnt880

  • Datum narození 23.5.1990

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

tnt880's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Vidím, že nejsem jediný kdo si toho všilm, stejně nechápu jak se mohly vydražit za 9 K bez ručičky a s podezřelou korunkou .
  2. Dobrý den, potřeboval bych ověřit zda je tato korunka originální. Podle ref. čísla 166 0169 jsem hledal podobné hodinky na netu a zdá se mi, že tato korunka má hrubší vroubkování (nevím jak to lím popsat ).
  3. Vypadají sice stejně, ale zajímalo by mě jestli to platí i pro životnost. Myslím tím především kvalitu (únavu) použitých materiálů..
  4. Zdravím, hledám si tak trailer na nové star wars a narázím na tohle. https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&v=2I6cCGTVNTI&x-yt-cl=84503534
  5. Super video, ale je to jen část. Tady to máte celý (6 min.). http://www.youtube.com/watch?v=5Jyw2ZaVVTw
  6. Dobrý den, smím se zeptat na velikost zápěstí ? Vážně o nich uvažuji, ale bohužel si nejsem jistý jestli by je moje vychrtlá vysočina(zápěstí) snesla.
  7. Tak aktuálně se mi nejvíc líbí tyto: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/19767-moje-prvni-automaty/ ,ale nevím zda nebudou vypadat blbě na mé úzké ruce asi tak 16.5cm
  8. Já se každopádně odradit nenechám jen si tentokrát dám s výběrem trochu víc naa čas. Ohledně té korunky, já sem si to fakt nevšiml, protože když se jinak pootočila tak to fakt poznat nebylo
  9. Tak sem to uhádal na vrácení peněz a mám v plánu se podívat na něco jiného tentokrát aspoň do 8000 možná 9000(víc fakt dát nemůžu)
  10. Takze až do úterka se nic nového nedozvím(ženská tam do té doby nebude), ale jinak máte pravdu ta korunka je na křivo, všem děkuji za upozornění
  11. dobrá zastavím se za ní a pak dám vědět jak to dopadlo.
  12. Korunka nakřivo není, nevím ja se mi to povedlo takhle vyfotit a ohledně těch papírů mám teorii, jelikož hodinky byly ve výloze tak ta ženská asi ty papíry nenašla(myslím, že jsou to hodinky ze starší kolekce).
  13. To je přesně to co taky nechápu ,protože to MIT tam bylo něco po půlnoci, když jsem se ráno vzbudil tak tam bylo už THU(čtvrtek myslím) a včera tam bylo WED(středa). Co to MIT vůbec znamená německy neumím ?
  14. Dobrý den, po přečtení několika příspěvků na tomto fóru jsem se rozhodl pořídit si nové hodinky(moje staré jsem nosil asi už od 7. třídy ). Bohužel jsem student takže jsem si nemohl dovolit něco dražšího. Tyto hodinky jsem koupil u jendné hodnářky a nedostal jsem k nim žádné originální papíry(myslím návod, orig. záručák atd..) poze paragon s tím, že tam mám záruku na 5 let. Proto se chci zeptat jestli by se nemohlo jednat o padělek (i když myslím, že v této cennové relaci by se to ani nevyplatilo) a poprosit o nějaké info k těmto hodinkách(jediné co vím, že jsou to automaty) , na netu jsem je nikde neviděl. A také bych rád poprosil o pár rad do začátku(třeba překlad těch angl. zkratek dnů, protože některým fakt nerozumím např. MIT atd. ). Předem děkuji za komentáře.
  15. Mockrát diky za odkaz našel jsem si tam jedno hodináře, kterého hned v pondělí navštívím(snad jestli bude čas).
×
×
  • Vytvořit...